La Jungla
Foto: | ACN
Xarxes

Fotos mai vistes de Clàudia, la filla de 4 anys de Pere Aragonès i la seva dona Janina Juli

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | ACN

Pere Aragonès, el president de la Generalitat, felicita la seva filla Clàudia a les xarxes socials amb unes fotos molt maques mai vistes.

Què sabem? Avui 7 de març és un dia molt especial per Pere Aragonès i la seva dona, Janina Juli. I és que la seva filla en comú, Clàudia, fa quatre anys. Una data assenyalada en el calendari que tots dos han celebrat a través de les xarxes socials.

Què ha passat? Pere Aragonès està molt unit a la seva filla i se l'estima amb bogeria. Una unió de la qual ha presumit durant la tarda del dimarts 7 de març, quan passaven alguns minuts de les set. El polític, en el seu compte d'Instagram, ha penjat tres fotos de la seva filla per felicitar-la pel seu aniversari. En la primera imatge la petita apareix menjant a la cuina de casa seva mentre llueix un conjunt rosa. En la segona foto la filla d'Aragonès presumeix de somriure i d'espardenyes catalanes. En la tercera imatge també presumeix de somriure amb roba d'estar per casa i el cabell recollit amb una espècie de monyo. 

Què ha dit? El president de la Generalitat, a les seves xarxes socials, ha dedicat unes paraules amb molt sentiment cap a la seva filla Clàudia. "Per molts anys, petita! Des de fa 4 anys ens has revolucionat la vida per fer-la, encara, millor! T’estimem molt". Un escrit, breu i bonic, que acompanya amb tres emoticones: la d'un pastís, la d'un cor color vermell i unes estrelles brillants. Parlem d'això: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pere Aragonès i Garcia🎗 (@perearagones)

Per acabar: Una publicació de Pere Aragonès, presumint de filla a Instagram, que no para de rebre comentaris i 'm'agrada'. Alguns dels missatges que es poden llegir són: "Per molts anys, bonica", "A veure si li feu el regal que es mereix", "Que gran està", "És preciosa", "Felicitats a la mare i pare per la part que us toca" o "Per molts anys, família". 

Categoria: La Jungla