La Jungla
Bárbara Rey a 'El Hormiguero'
Foto: Bárbara Rey a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Bárbara Rey parla sense embuts del seu veto a Mediaset i assenyala una "mà negra"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Bárbara Rey a 'El Hormiguero'
Foto: Bárbara Rey a 'El Hormiguero' | Antena 3

Una vegada més, la visita de Bárbara Rey a un programa de televisió no deixa indiferent a ningú. En aquesta ocasió, l’exvedette ha fet referència al veto de Mediaset cap a la seva persona i ha assenyalat una “mà negra” a El Hormiguero.

Context: Amb la marxa de Paolo Vasile de Mediaset i l’entrada d’Alessandro Salem com a CEO del grup audiovisual, s’ha instaurat un Codi Ètic amb noves normes pels programes de Mediaset.

  • Una d’aquestes indicacions és el veto de presència i menció de 13 rostres famosos que, a més, han estat molt presents al grup audiovisual. Entre aquestes persones es troba Bárbara Rey.

Al detall: Rey ha explicat que les denuncies i querelles que interposa no tenen intenció de guanyar diners, sinó que se sàpiga la veritat: “Quan els han condemnat, no han dit ni d’aquesta boca és meva...”, fent al·lusió a Telecinco.

  • “Ells només presumeixen del que diuen. Menys ara, que no em mencionen”, ha dit inesperadament Bárbara pel veto que ha interposat la cúpula directiva de Mediaset.
  • L’exvedette ha continuat explicant-se: “És curiós després de fer un programa extraordinari a una altra cadena i de fer una audiència que no l’ha hagut mai, tant per Risto com per mi... ara no tinc cabuda”.
  • A més, Bárbara Rey ha fet referència a unes “mans negres”: “Es demostra clarament que segueix les petjades dels vetos, que provenen d’on provenen. Només s’ha de pensar una mica qui eren les amistats perilloses...”.

Què diu Bárbara: Motos ha preguntat a l’exvedette quina és la “mà negra” a la que fa referència. Aquests són els titulars:

  • “Les amistats perilloses, jo crec, que molts sabem qui eren. Algunes són aquí i altres ja no... se’n van anar, però hi ha descendència i aquest tipus de coses”, ha dit.
  • A més, les xarxes han estat les primeres a intuir que Bárbara estava fent referència a Borja Prado, president actual de Mediaset, i fill de Manuel Prado i Colón de Carvajal, qui va ser administrador privat del Rei Juan Carlos I.