La Jungla
Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Risto Mejide i la seva nòvia nova, enxampats: cap de setmana romàntic a Conca

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Risto Mejide és carn de portada de les revistes del cor aquest dimecres, amb les fotografies del cap de setmana romàntic a Conca amb la seva nòvia nova, la valenciana Natalia.

Què sabem? Les revistes Diez Minutos i Lecturas duen a primera pàgina les imatges d'en Risto i la Natalia en actitud molt afectuosa pels carrers de la ciutat manxega.

  • Les fotos són del primer cap de setmana de març.
  • La parella va arribar divendres per separat, després d'acabar cadascú la seva jornada laboral.

En detall: Pel centre de Conca, el presentador de Viajando con Chester i la seva nova il·lusió no van amagar la seva gran complicitat, entre abraçades, petons i sense deixar-se anar de la mà. Un retrobament molt tendre, després de diversos dies separats.

Qui és ella? La nova nòvia de Risto Mejide es diu Natalia, té 26 anys i és valenciana. Sobre la seva feina, se sap que és farmacèutica i tatuadora. La parella s'hauria conegut a través d'Instagram.

D'on venim? Va ser a finals de novembre quan les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez van avançar que Risto Mejide podria tenir una nòvia nova. En aquell moment, ell ho va negar categòricament. Però el passat mes de febrer van aparèixer les primeres imatges que confirmaven el romanç. El presentador i la seva parella, junts primer a València i després a París

Per acabar: Malgrat que sembla que Risto Mejide ha refet la seva vida sentimental amb la Natalia, fa només una setmana el publicista sorprenia amb una reflexió sobre el desamor a Viajando con Chester.

  • Durant una entrevista amb Jorde Drexler, el barceloní va explicar que travessava una situació especialment difícil per la separació amb Laura Escanes.
  • "Com et planteges res amb algú, quan tot el que veus a dins teu està destrossat? No estic bé", va explicar aleshores.
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió