La Jungla
Vador Lladó, aquest dimarts a 'El Circ'
Foto: Vador Lladó, aquest dimarts a 'El Circ' | 8tv
Televisió

Tensió entre Vador Lladó, Enric Lucena i Cris Porta a 8tv: "Si entro en detalls, us destrosso"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Vador Lladó, aquest dimarts a 'El Circ'
Foto: Vador Lladó, aquest dimarts a 'El Circ' | 8tv

Entrevista d'alt voltatge a Vador Lladó aquest dimarts a El Circ. Quan falten pocs dies per obrir les portes de L'àtic, el flamant presentador ha visitat el late night de 8tv. Ha repartit a tort i a dret, també entre l'equip de Frank Blanco. A la seva diana, Enric Lucena i Cristina Porta.

Què sabem? Vador Lladó, Enric Lucena i Cristina Porta són vells coneguts. Havien coincidit a Los infiltrados de GolTV, i ara es retroben a 8tv. Amb comptes pendents, sembla. "Amb una sola bala me'ls carrego als dos, i sabeu de què estic parlant", ha encés la metxa el de Mataró. I els punyals han començat a volar al plató d'El Circ.

Què han dit?

  • "És la primera vegada que un convidat ve a la defensiva", ha assenyalat Enric Lucena abans d'aclarir: "La Cristina Porta i jo vam tenir unes diferències en el passat. Abans que ella s'incorporés aquí, les vam arreglar".
  • Vador Lladó ha amenaçat amb arribar al fons de la qüestió: "Si entro en detalls, us destrosso". 
  • I Lucena no s'ha mossegat la llengua: "Si jo entro en detalls, no estrenes dilluns".
  • Acció, reacció. Primer hi va un: "Entra, que et rebento". Després l'altre s'hi torna: "Tu em rebentes, però no estrenes dilluns".

A més, Vador Lladó ha explicat el que hi havia darrere de la possibilitat de fitxar per TV3 per presentar Zona Franca. Havia sortit a córrer per Caldetes, quan va sentir a la ràdio Jordi Basté pronunciant el seu nom: "Reconec que havia estat parlant per missatges amb Oriol Jara, director del programa. Havíem parlat sense concretar res".

Un altre apunt: Més enllà del no fitxatge per Zona Franca, TV3 ha centrat una altra de les qüestions de l'entrevista. En aquest cas, la cancel·lació de Tarda oberta, el programa de Vador Lladó i Ruth Jiménez, al febrer de 2018 sis mesos després de l'estrena. Pel presentador, el record encara és amarg:

  • "Va ser una autèntica injustícia, una immoralitat, una rebentada cap a molta gent que treballava de forma professional".
  • "Veníem de les audiències del Divendres, que eren lamentables. Vam deixar aquelles audiències fins a pics del 24%".
  • "Per gràcia divina, algú va decidir que se l'havia de carregar perquè hi havia un deute molt fort i el ministre Montoro reclamava l'IVA de TV3".
  • "Van decidir tallar les produccions externes, i per fer una bona marcada de paquet es van carregar Tarda oberta. El primer i l'únic".

Per acabar: A partir de la setmana vinent, L'àtic s'emetrà de dilluns a divendres cada tarda de 16:00 a 18:00 hores a 8tv. Serà un magazine "transversal", amb entrevistes als protagonistes del moment i l'opinió dels rostres més coneguts. Una sobretaula dividida per seccions, entre les quals no hi faltarà un espai de cuina. Aquest és el nou plató del programa:

Categoria: La Jungla