La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

Brutal resposta d'Alejandra Castelló a Danae Boronat, que diu que a 8TV hi ha molta droga: això fa en directe

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | 8tv

L'ara presentadora del programa Zona Franca, Danae Boronat, va dir que a la cadena privada de Catalunya, 8tv, hi ha molta droga.

Què sabem? Des de fa uns dies Danae Boronat presenta el programa Zona Franca. Un espai que no està funcionant com a ella li agradaria, generant poc interès i amb baixes dades d'audiència. Un programa que ha tornat a la televisió, després d'estar molt temps sense fer-se i buscant a la persona idònia per presentar-lo. Danae Boronat va ser l'última opció de la cadena pública, TV3, i la de Tarragona va acceptar. Contenta amb ser l'últim plat. Un nou repte al capdavant de Zona Franca que Danae va començar el passat 27 de febrer. I precisament el dia que va debutar com a presentadora va pronunciar un monòleg on va carregar contra 8tv, dient que a la cadena privada de Catalunya hi ha molta droga.

Què ha passat? 8tv ha tardat a respondre a les patètiques paraules de Danae Boronat, però ho ha fet. Ja ho diuen: el bo es fa esperar. La resposta de la cadena privada va arribar ahir dimarts 7 de març a la nit. Va produir-se durant l'emissió del programa El Circ, el mateix dia que el programa entrevistava a Vador Lladó, que pròximament estrenarà un nou format a la cadena.

En profunditat: La persona encarregada de respondre a Danae Boronat ha estat Alejandra Castelló, col·laboradora d'El Circ, presentat per Frank Blanco. El cas és que el programa es va fer ressò del curiós cas d'una noia de Pennsilvània​ que té molt pèl a la punta del nas. Una noia a la qual Alejandra Castelló va imitar a plató, posant-se un nas de plàstic amb pèl. Castelló va dir que tenir un nas enorme amb pèl resulta molt incòmode per fer moltes coses, entre elles, esnifar.

  • "Tenia raó la Danae del Zona Franca que aquí hi ha farina de la bona", va dir Castelló, fent menció a la presentadora de TV3, mentre mostrava a càmera una bossa transparent amb substància blanca dins. Després ho bolcava sobre la taula i feia veure que ho aspirava pel nas. Fotos del moment:

Per acabar: Una brillant resposta amb la qual Alejandra Castelló, l'equip del programa El Circ i la cadena 8tv demostren que no els afecten, gens ni mica, les paraules que Boronat, presentadora in extremis de Zona Franca, pugui dir de la cadena privada. Queda clar: 8tv no deixa de sorprendre, amb farina de la bona o sense. I el programa El Circ, tampoc. Cada nit de dilluns a dijous, a partir de les 22h.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: El Circ TV3