La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Atac homòfob d'Alonso Caparrós en directe a 'Sálvame': Jorge Javier brota i respon

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

El presentador català de Mediaset, Jorge Javier Vázquez, no es mossega la llengua i dedica unes dures paraules a Alonso Caparrós per què diu en directe de les persones homosexuals.

Què sabem? Alonso Caparrós ha fet gala del seu pensament homòfob a Telecinco. Un comportament que no ha agradat gens a Jorge Javier Vázquez, ni tampoc a Miguel Frigenti, col·laborador del programa de les tardes. Per aquest motiu, el català, molt directe i sense pèls a la llengua, ha respost a Caparrós de manera contundent. Tot el que ha passat, a continuació.

Context: Durant la tarda del dimarts 7 de març el programa Sálvame es va fer ressò d'unes imatges de Kiko Hernández i el seu amic especial, Fran Antón, caminant molt agafats pels carrers de Nova York. Unes imatges que serveixen per alimentar, encara més, la teoria que Kiko Hernández i el seu amic especial estan junts des de fa mesos. Una relació que Hernández, de moment, no ha confirmat. Kiko diu que ell i Fran Antón actualment només són amics i els hi agrada passar temps junts. Però molt temps junts perquè no paren de fer coses.

Què ha passat? Després d'emetre's les fotos de Kiko Hernández i el seu amic especial, els col·laboradors de Sálvame van comentar la jugada. Primer es va fer un silenci sepulcral a plató i després tots van començar a dir la seva. Tots van estar d'acord en dir que Kiko Hernández i Fran Antón són parella i estan enamorats i no entén per què Kiko Hernández no tracta el tema amb naturalitat. I, precisament parlant de les persones homosexuals, i del moment de fer el pas i admetre la inclinació sexual de cadascú, va ser quan Alonso Caparrós va patinar en directe i va dedicar unes dures paraules al col·lectiu.

Què ha dit? Alonso Caparrós, que anteriorment va tenir problemes amb les addicions i ara en té amb els diners, va dir: 

  • "Vull pensar que tot i treballar a la tele, les persones tenen dret a no parlar de la seva vida privada".
  • "No crec que sigui necessari dir públicament que una persona és gai".
  • "A cadascú li pot agradar el que vulgui i està en el seu dret de guardar els seus secrets, per moltes agressions que hi hagi a persones homosexuals".

La resposta: Davant les paraules d'Alonso Caparrós, Jorge Javier no es va mossegar la llengua i va respondre molt contundent al col·laborador. I és que Vázquez està molt conscienciat amb el món homosexual i tots els drets que de mica en mica s'han anat guanyant.

  • "Les teves paraules les dius des de la teva tranquil·litat com a persona heterosexual".
  • "Des de quan s'ha de guardar un secret? Com si dir que ets homosexual fos ofensiu".
  • "T'adones del teu discurs? Ara més que mai hem de lluitar pels drets dels homosexuals perquè hi ha molts partits que constantment posen en dubte les nostres llibertats, que ens ha costat molt aconseguir. I encara que no t'agradi, en aquesta vida tot és política".
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco