La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Pilar Eyre, esgarrifa: famós director la va tancar en un despatx per abusar d'ella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

Pilar Eyre, la periodista catalana experta en Casa Reial, ha visitat, com cada dimecres, el programa Tot es mou.

Què sabem? Lluint una bonica brusa color morat, amb motiu del 8-M, Pilar Eyre ha visitat l'espai dels matins de la cadena pública per reivindicar el paper de les dones en el món laboral. Una conversa amb Helena García Melero on Pilar Eyre ha recordat la terrible situació que, fa temps, va viure amb un famós director, que encara viu, d'un mitjà de comunicació.

Què ha dit? Preguntada per Melero, sobre si en algun moment de la seva dilatada trajectòria ha patit abusos, Pilar Eyre no s'ha mossegat la llengua i clara i directa com sempre ha parlat d'un episodi del passat amb el qual ha esgarrifat a molts.

  • "Recordo que un director meu em va fer passar al seu despatx i li va dir a la seva secretaria que s'assegurés que ningú ens molestés mentre estiguéssim reunits".
  • "La secretaria va intercanviar amb mi una mirada d'alerta i complicitat".
  • "Quan el meu director va tancar la porta, em va dir que en lloc de parlar asseguts a la cadira ho faríem en el sofà que tenia en el seu despatx".
  • "Vam seure al sofà i, evidentment, va intentar fer-me un petó".

En profunditat: Helena Garcia Melero s'ha quedat horroritzada escoltant Pilar Eyre i ha dit que a ella mai de la vida li ha passat una situació d'aquesta mena. Eyre ha dit que creu que el que li va passar a ella fa temps és una situació que, per desgràcia, "ha passat a totes les dones". Una tensa reunió, amb el que durant molt temps va ser director seu, de la que Pilar Eyre va intentar sortir-ne com va poder apartant la cara i demanant que no li fes res.

Per acabar: Després d'explicar el seu relat, Melero s'ha interessat per saber qui és el director que va intentar abusar de Pilar Eyre. L'experta en Casa Reial, molt prudent, ha dit que és una persona molt coneguda, que actualment encara està viva i que després del que va passar entre ells, va continuar sent director seu durant una temporada. "Entre ell i jo sempre hi va haver una espècie de tensió", ha sentenciat la periodista i escriptora de Barcelona.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TV3