La Jungla
Estrena de 'Todos contra 1'
Foto: Estrena de 'Todos contra 1' | RTVE
Televisió

Mediaset fitxa un presentador català de TVE per conduir un nou 'reality'

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Estrena de 'Todos contra 1'
Foto: Estrena de 'Todos contra 1' | RTVE

Mediaset prepara un nou reality d’aventures amb la mateixa productora de First Dates, Warner ITVP, que s’emetrà a Cuatro. Fidels a la nova filosofia del grup audiovisual, el presentador serà una cara (gairebé) nova a la cadena.

Context: Amb l’arribada d’Alessandro Salem com a conseller delegat de Mediaset, deixant enrere l’etapa de Paolo Vasile, el pla de la nova Direcció és fer una rentada de cara els seus canals amb noves cares i estils de formats.

Què sabem: Es tracta d’un nou format internacional on un grup de celebritats viatjaran junts a algun lloc concret del món, on hauran de conviure, superar proves i viure experiències úniques. Per tant, es tracta d’una competició en un entorn atractiu i sorprenent.

Al detall: El seleccionat pel grup audiovisual, segons ha informat Yotele en exclusiva, és Rául Gómez, fins ara, presentador a TVE. 

  • Els reptes televisius més propers de Gómez han estat Todos contra 1, concurs que ha presentat al costat de Rodrigo Vázquez. A més, l’estiu passat va presentar Te ha tocado a les tardes de La 1.
  • Mediaset continua l’estratègia de seleccionar presentadors de TVE, com ja va fer amb Diego Losada, que presentava En boca de todos, i Ion Aramendi amb Supervivientes.
  • Raúl Gómez ja va treballar a Cuatro com a reporter de Channel n⸰4 i de Caiga quien caiga.
Categoria: La Jungla