La Jungla
Foto: | Podimo
Xarxes

Laura Escanes sobre les fotos de Risto Mejide i la seva nòvia de 27 anys: tres paraules

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Podimo

Avui dimecres 8 de març dues revistes del cor porten en portada fotos de Risto Mejide, molt enamorat, de la seva nova nòvia de 27 anys.

Què sabem? Risto Mejide, igual que Laura Escanes, ha refet la seva vida. El presentador de televisió del grup Mediaset s'ha enamorat d'una jove de València de 27 anys, amb qui estaria sortint des de finals de desembre després de conèixer-se a través de les xarxes socials. Una jove de València que es diu Natalia, que treballa com a farmacèutica, és una gran amant dels tatuatges i dels animals.

Què ha dit? Laura Escanes, molt matinera, ha reaccionat a les fotografies que les dues revistes del cor, Diez Minutos i Lecturas, han publicat del seu ex i pare de la seva filla Roma. Laura Escanes, el dimecres 8 de març quan passaven pocs minuts de les set del matí, ha dit la seva a través del seu compte de Twitter, on ha publicat un missatge de tres paraules, ni una més ni una menys. Un missatge que acumula més de 400 'm'agrada' i ha estat compartit en més de 70 ocasions. Les paraules de Laura Escanes sobre les fotos de Risto Mejide i la seva nova nòvia són les següents:

En profunditat: Unes fotos de Risto Mejde i la seva parella que s'han fet mentre tots dos han gaudit d'un romàntic cap de setmana a Cuenca. Una escapada que la parella ha fet amb amics, tot i que han trobat moments d'intimitat per estar sols i dedicar-se mirades, abraçades i petons. 

Per acabar: Cal recordar que Laura Escanes, en les últimes hores, ha parlat de Risto Mejide en el seu pòdcast. Ho ha fet per compartir, per primera vegada, la raó per la qual van decidir separar-se. La jove, en una conversa amb Jorge Lorenzo, ha dit que la diferència d'edat i el moment vital sempre van de la mà i són dos elements fonamentals perquè una parella funcioni. No va ser el seu cas ja que Escanes també ha dit que ella i Risto en molts moments "no eren feliços". Tindrà més sort aquesta vegada el presentador amb Natàlia?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes