La Jungla
Núria Tomás, exparella de Gerard Piqué
Foto: Núria Tomás, exparella de Gerard Piqué | Instagram
Famosos

Núria Tomás, ex de Piqué, es mulla sobre Shakira i Clara Chía: "Les dones ens hem d'ajudar"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Núria Tomás, exparella de Gerard Piqué
Foto: Núria Tomás, exparella de Gerard Piqué | Instagram

Núria Tomás no havia parlat de la separació entre el seu ex Gerard Piqué i Shakira, tampoc de la relació amb Clara Chía. Fins ara, que ha respost les preguntes de la premsa sobre el tema i s'ha mullat públicament.

Què sabem? En un acte a Madrid, l'exparella de Gerard Piqué ha trencat el silenci sobre la situació sentimental del futbolista, les cançons de Shakira i la nova relació amb Clara Chía. Això és el que ha dit en declaracions a Europa Press:

  • "Quan hi ha sentiments pel mig, cadascú ho porta a la seva manera".
  • "No puc dir res, però les dones ens hem d'ajudar i estar a una".

D'on venim? Núria Tomás i Gerard Piqué van tallar el 2010, després que el futbolista conegués la Shakira. La filla de l'empresari Enrique Tomás va refer la seva vida sentimental amb Agust Puig, pare dels seus dos fills.

  • La parella es va casar l'octubre de 2020, en plena pandèmia. És per això que es tornaran a casar el proper 3 de juny, aquesta vegada amb una gran festa.

A més, cal recordar que fa pocs mesos Núria Tomás va estrenar la sèrie de sis capítols on parlava també de la relació amb Piqué. Explica, entre d'altres, quan van començar a sortir, després de la mort d'un nòvio anterior, i la ruptura un any i mig més tard.

Un altre apunt: Aquesta setmana, un ex de Shakira també ha parlat públicament de la relació que va mantenir amb ella. És Osvaldo Ríos, cantant. "Vam tenir una relació molt maca a escala emocional i espiritual", explicava abans d'emocionar-se i plorar a la televisió.

Per acabar: Mentre terceres persones parlen de Piqué, Clara Chía i ella mateixa, Shakira es prepara ja pel trasllat imminent a Miami. Després de mesos d'anades i vingudes, i la preocupació per l'estat de salut delicat del pare, la cantant colombiana i els fills marxaran definitivament als EUA el dia 1 d'abril.

Categoria: La Jungla