La Jungla
Carla Vigo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Carla Vigo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Carla Vigo, neboda de Letícia, ingressa en un centre: "Recuperar-se és complicat"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carla Vigo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Carla Vigo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Carla Vigo travessa un moment personal complicat, tal com ha revelat ella mateixa aquest dimecres en un directe d'Instagram. La neboda de la reina Letícia pateix bulímia, i ha estat ingressada en un centre les últimes setmanes.

Què sabem? Segons el que ha explicat Carla Vigo, de 22 anys, els metges li han diagnosticat un trastorn de la conducta alimentària (TCA) pel qual ha estat ingressada. La filla de la desapareguda Érika Ortiz havia parlat ja dels seus problemes de salut mental en el passat, però aquesta ha estat la primera vegada que ha fet referència a la bulímia.

Què diu Carla Vigo?

  • "Amb 14 anys vaig començar a fer coses perjudicials per mi, però va ser amb vuit o nou que vaig començar a veure'm malament al mirall".
  • "Em serveix molt la teràpia de grup. Vaig anar al metge de capçalera i em van enviar a la psiquiatra".
  • "De moment no me n'he sortit perquè he tingut recaigudes".
  • "Recuperar-se del tot és molt complicat. Passa com amb els alcohòlics, que mai es recuperen del tot".

En detall: Carla Vigo ha lamentat que quan era una nena no va poder identificar el que li passava, perquè ningú no li havia parlat mai dels trastorns alimentaris. "És una cosa que m'acompanyarà tota la vida, però tinc èpoques millors", ha reflexionat després d'agrair el suport a la família, els amics i el ball.

A més, Carla Vigo ha parlat obertament de la seva patologia coincidint amb el 8-M, Dia Internacional de les Dones, un cop ha pogut sortir del seu ingrés. La neboda de la reina Letícia ha estat a la manifestació feminista de la tarda a Madrid.

Per acabar: Fa poques setmanes, Carla Vigo s'obria també a parlar de la seva salut mental en una carta oberta destinada a la seva mare. Era el passat 7 de febrer, setze anys després de la mort d'Érika Ortiz. "Estic passant una etapa molt dura, però gràcies a això t'entenc millor", explicava aleshores la neboda de la reina en un text colpidor.