La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La foto viral de Makoke a la platja amb un home completament despullat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora de televisió del grup Mediaset patina moltíssim amb l'última imatge que comparteix a les xarxes socials.

Què sabem? Cada dia, de dilluns a diumenge, Makoke, abans presentadora del Telecupón, penja una foto en el seu compte d'Instagram. En les últimes hores ho ha fet en motiu del Dia Internacional de la Dona. Una foto on la de Telecinco apareix a la platja amb la seva filla Anita Matamoros, fruit de la relació que va tenir amb el col·laborador de Sálvame, Kiko Matamoros.

Què ha dit? Makoke ha dedicat un missatge a totes les dones, però en especial a la seva filla, en motiu del 8-M. "Avui i sempre, orgullosa de totes les dones que em rodegen, i de tu la primera", escriu la del programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco, fent referència a la seva filla.

Què ha passat? Una imatge on les dues apareixen a la platja, concretament a Eivissa, on s'escapen cada estiu per fer una mica de postureig i gastar-se molts diners en llocs cars, tot i les deutes que l'ofeguen. Una estampa de la mare i filla en una cala de l'illa que s'ha fet viral per un motiu molt concret. I és que just darrere de les dues apareix un home desconegut, completament despullat i sense deixar res a la imaginació. La foto és aquesta: 

En profunditat: Una imatge que Makoke ha compartit en el seu compte d'Instagram i a causa de tots els comentaris que ha rebut, fent referència a l'home sense roba, ha eliminat la foto i l'ha publicat de nou. En aquesta segona ocasió ha retallat a l'home despullat per protegir la seva intimitat.

Per acabar: Una polèmica imatge que s'ha fet viral i en pocs minuts ha començat a córrer per les xarxes socials. No sabem si l'home que apareix despullat prendrà mesures legals contra Makoke per publicar una foto on apareix sense res de roba. "He vingut a la foto només per veure l'home despullat", "Prou censura", "La foto original era més maca" o "És horrible el que has fet, de posar una foto d'una persona anònima sense roba" són alguns dels molts comentaris que es poden llegir en el compte d'Instagram de Makoke.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram