La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Shakira a Nova York per parlar en un programa de màxima audiència: conjunt de més de 3.000€

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant colombiana Shakira posa terra pel mig i viatja fins a Nova York, en els Estats Units, en companyia dels seus fills, Milan i Sasha, per aparèixer en un programa de televisió de molt d'èxit.

Què sabem? Va ser fa uns dies quan Shakira va concedir la seva primera entrevista a la televisió, parlant de la seva ruptura amb Piqué. En les pròximes hores la cantant tornarà a aparèixer per la tele. Concretament, ho farà a Nova York en un programa de màxima audiència.

Què sabem? El divendres 10 de març a la nit, que serà la matinada del dissabte d'Espanya, Shakira apareixerà en el programa de Jimmy Fallon per cantar, per primera vegada a la televisió i en directe, la seva cançó amb Bizarrap. Un himne contra Gerard Piqué i tot el que li ha fet, que s'ha convertit en un èxit i li ha permès guanyar una autèntica milionada.

En profunditat: Una visita en el programa de Jimmy Fallon que Shakira espera amb molta il·lusió. La cantant no només cantarà en directe sinó que podria parlar de la seva vida privada i donar encara més detalls de la seva ruptura amb Gerard Piqué, i continuar atacant a Clara Chía, que no li cau gens bé.

Per acabar: Durant el matí del dijous 9 de març la cantant ha deixat Barcelona per viatjar amb els seus dos fills fins a Nova York. El que ha cridat l'atenció, a la seva arribada a l'aeroport de Barcelona, és el conjunt que ha lluït la cantant per viatjar. Un caríssim conjunt valorat en més de 3.000 euros. I és que només la jaqueta, gorra i bossa de mà valen 2.825 euros. Una jaqueta amb estampat de roses, de la firma italiana Dolce & Gabbana, que val 1.750 euros. La gorra, de la mateixa marca i estampat, val 350 euros. La cantant colombiana també ha lluït una bossa de mà, molt petita de color negre, de la firma Balenciaga valorada en 725 euros. Un conjunt que ha rematat amb unes ulleres de sol negres, unes esportives amb plataforma, un jersei de coll alt negre i uns pantalons molt amples esparracats per la part del davant. Amb quin conjunt sorprendrà per la seva entrevista amb Jimmy Fallon? Barat segur que no serà.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Shakira