La Jungla
Carles Porta, a 'Crims'
Foto: Carles Porta, a 'Crims' | TV3
Televisió

'Crims' torna ja a TV3: data de la nova temporada i més detalls que has de saber

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 10 de març de 2023. 09:33
Temps de lectura: 1 minut
Carles Porta, a 'Crims'
Foto: Carles Porta, a 'Crims' | TV3

Després de tres mesos d'espera, la nova temporada de Crims ja té data d'estrena a TV3. Així ho ha anunciat aquest dilluns, de forma oficial, l'equip del programa.

Què sabem? Crims de Carles Porta tornarà a TV3 dilluns 20 de març amb la quarta temporada del format. L'últim capítol de la tercera es va emetre el 5 de desembre de 2022.

A més, tal com va avançar Principal el desembre, aquesta primavera s'emetran sis episodis que explicaran quatre casos nous, un a cadascuna de les demarcacions catalanes.

  • La temporada s'ha dividit en dues parts, i a la tardor hi haurà més capítols.

En detall: La quarta temporada de Crims parlarà d'un assassinat a Platja d'Aro, un homicidi a la cua d'una discoteca de l'Hospitalet de Llobregat, el crim d'una noia a mans del seu nòvio a Cervera (el conegut com a cas Cervilla) i un atracament.

Audiències. En la tercera temporada, represa el 14 de novembre, Crims va consolidar-se definitivament com l'opció preferida dels catalans la nit dels dilluns, i va trencar dues setmanes seguides el seu propi rècord absolut d'audiència:

  • 14 de novembre, 29,3% i 651.000 espectadors.
  • 21 de novembre, el capítol més vist amb un 30,2% i 682.000 espectadors.

Per últim: TV3 ha signat un conveni amb les productores True Crime Factory i Goroka per continuar emetent Crims els propers anys. Aquest acord significa que hi hagi també noves entregues del programa de Catalunya Ràdio.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió