La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Òscar Dalmau contra els Premis Enderrock per un detall que no li agrada gens i fa mal efecte

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

Òscar Dalmau, guionista i presentador de ràdio del grup RAC1, no es mossega la llengua i diu la seva a través de les xarxes socials.

Què sabem? La nit del dijous 9 de març, quan a Madrid se celebraven els premis Ídolo relacionats amb les xarxes socials i contingut digital, a Girona, concretament a l'Auditori de la ciutat, tenia lloc la 25ª edició dels Premis Enderrock. Uns premis on el grup Oques Grasses i la cantant Julieta s'han alçat com els grans triomfadors de la nit.

Què ha passat? Òscar Dalmau, amant de la música i cultura, ha dit la seva sobre els premis Enderrock. Ho ha fet a través del seu compte de Twitter. Un missatge clar, directe i contundent on ha carregat contra l'organització dels premis. El motiu no és altre que un detall que no ha agradat gens al de RAC1. Una publicació en el seu compte de Twitter que s'ha compartit diverses vegades i acumula més de 200 'm'agrada'. El mostrem a continuació.

Què ha dit? Òscar Dalmau, que a finals de novembre del 2022 es va casar en secret a Barcelona amb Thais Villas, no s'ha mossegat la llengua i ha dit que és força trist que en uns premis de música, en aquest cas els Enderrock, no es cuidin els petits detalls. Petits detalls com que els convidats i nominats no puguin deixar les seves coses en un servei de guarda-roba a l'entrar i hagin de carretejar les seves pertinences durant tota la nit, seient a la cadira amb totes les seves coses a sobre seu i escampades per terra. Un detall que a ulls de Dalmau fa molt mal efecte. Parlem d'això:

Per acabar: Els seguidors de Dalmau han dit la seva i també han comentat aquest detall, que pot semblar una ximpleria, però no ho és. Entre els missatges que Dalmau ha rebut destaquen els següents: "Sembla la platea d'un cine a petar", "Totalment d'acord", "Ja hi era, valia un euro i la gent no va voler pagar" o "La pela és la pela".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter RAC1 Música