La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Maiol Roger passa vergonya a TV3: li pregunten pels cops que lliga a Instagram i diu això

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | TV3

El presentador del programa Planta Baixa, de les tardes de TV3, viu un moment molt incòmode en directe per una pregunta que li fan.

Què sabem? Ahir dijous 9 de març a la tarda van visitar el programa les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez, com cada dijous, per parlar de les notícies del cor més destacades de la setmana i dir la seva. Una secció de premsa rosa que va donar peu a parlar de la vida privada del presentador Maiol Roger i la manera com utilitza les xarxes socials per conèixer noies.

Què ha passat? Durant la secció de Laura Fa i Lorena Vázquez, una de les notícies de les que es va parlar va ser de Risto Mejide i de la seva nova nòvia, una jove de València de 27 anys de cabell ros i farmacèutica Una noia que Risto Mejide va conèixer a finals de 2022, tal com Laura Fa i Lorena Vázquez van apuntar en el seu dia, a través de les xarxes socials. I va ser Lorena Vázquez la que parlant de les tècniques de Risto Mejide per lligar amb les noies a través d'Instagram, va preguntar a Maiol Roger si havia lligat molt per les xarxes.

Què ha dit? Maiol Roger es va posar vermell i una mica incòmode, i és que el presentador és molt gelós de la seva vida privada i quasi mai en parla. El de Planta Baixa va intentar respondre la pregunta que li va fer Lorena Vázquez com va poder:

  • "No lligo tant per xarxes, de fet per Instagram mai he conegut a ningú".
  • "Aquesta manera de fer d'anar responent a comentaris que t'envien no em cal perquè tinc parella i estic enamorat".
  • "Trobo molt ridícul tot això d'anar posant likes i enviar flamarades".

Per acabar: Maiol Roger, en la seva resposta, va deixar clar que actualment està molt enamorat de la seva parella, també periodista, Ruth Pérez Castro, amb qui surt des de fa temps i és bastant més jove que ell, onze anys més petita per ser concrets. Una noia de cabell fosc i curt, per sobre de les espatlles, que fa anys el 7 de novembre. I precisament el 7 de novembre del 2022, Maiol Roger, a través de les seves xarxes, va dedicar una publicació a la seva parella per felicitar-la. Una foto d'ella davant d'una paret pintada amb molts colors i el següent missatge: "Feliços 26. I que segueix l'ordre i l'aventura. T'estimo".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Instagram