La Jungla
Laura Escanes i la seva filla Roma, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes i la seva filla Roma, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Roma Mejide enamora amb un tendre missatge a la seva mare, Laura Escanes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes i la seva filla Roma, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes i la seva filla Roma, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes ha estat una de les triomfadores de la nit a la gala dels Premis Ídolo, amb el guardó a la millor creadora digital de l'any. Un reconeixement amb felicitació de la seva filla, Roma Mejide.

Què sabem? L'endemà de la cerimònia, Risto Mejide ha tingut el gest més emotiu amb la seva ex. El presentador ha compartit a Instagram un missatge de veu de la petita Roma, de tres anys, l'homenatge més tendre a Laura Escanes. Un simple "t'estimo, mami", que ha enamorat les xarxes socials. És això:

En detall: Després de rebre el premi, Laura Escanes va pronunciar un dels discursos més aplaudits de la nit. La influencer de Barcelona va dedicar el guardó a la seva filla, i li va demanar perdó pel poc temps que passa amb ella.

Què diu Laura Escanes?

  • "Ha estat un any difícil, però estic feliç perquè he sentit el suport dels meus seguidors".
  • "També em ve al cap la meva filla, i li vull dir que tot això va per ella".
  • "Els que som pares i mares coneixem aquests moments que no podem estar amb ells. Et demano perdó per això".

D'on venim? Laura Escanes i Risto Mejide es van separar el setembre, després de set anys de relació. Han passat sis mesos, i tots dos han refet la seva vida sentimental. Ella amb el cantant Álvaro de Luna, i ell amb una jove valenciana de nom Natalia. Tot i això, fa pocs dies el presentador feia una reflexió colpidora, que evidencia que encara no ha superat la ruptura.

  • "No estic bé. La vulnerabilitat i la fragilitat, fa uns anys les amagava o les dissimulava. Ara no m'importa dir que estic malament. També per demanar ajuda", va explicar dimarts 28 de febrer a Viajando con Chester.

Per acabar: Més enllà de Laura Escanes, la gala dels Premis Ídolo ha quedat eclipsada per dues polèmiques sonades. D'una banda, l'absència de María Pombo i les seves germanes per evitar coincidir amb Telmo Trenado, l'influencer nominat que les havia anomenat "feixistes"; i de l'altra, el comentadíssim look de Tamara Gorro, amb una calba postissa que volia homenatjar, de forma poc encertada, les persones amb càncer.

Categoria: La Jungla