La Jungla
Shakira, a 'El Show de Jimmy Fallon'
Foto: Shakira, a 'El Show de Jimmy Fallon'
Famosos

Shakira ho dona tot mentre els fills la miren cantar la cançó contra Piqué

Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, a 'El Show de Jimmy Fallon'
Foto: Shakira, a 'El Show de Jimmy Fallon'

Espectacle el que ha donat Shakira al programa del presentador americà Jimmy Fallon, al costat de Bizarrap, el productor de la cançó amb la qual es va acarnissar contra Gerard Piqué després de trencar la relació.

Context: La cantant colombiana visitaba 'El Show de Jimmi Fallon' de la NBC la nit d'aquest divendres 10 de març amb el productor argentí. Era el primer cop que interpretaven en directe el seu 'hit' Music Session Vol. 53, que ha donat la volta al món repleta de dards contra la seva exparella.

Què ha passat? 

  • Shakira ho ha donat tot interpretant la cançó. Uns minuts d'absoluta eufòria per part dels fans a la grada, amb els quals no ha dubtat ni un moment a infiltrar-se i donar-se un bany de masses amb tots ells cantant la voraç lletra al ritme de Bizarrap.
  • Una escena que els seus fills, Milan i Sasha, de deu i vuit anys, es miraven des d'un racó de la zona habilitada pel públic. La càmera de televisió, que seguia la colombiana mentre feia el seu espectacle, els enfoca durant uns segons i apareixen ells observant com la seva mare desbarra del seu pare.
  • Fins i tot, sembla que el petit, assegut, udola tot imitant la seva mare, que es reivindica com una lloba, també a la cançó. De fet, la seqüència coincideix amb el vers 'Una loba como yo no está pa' tipos como tú'. Tot plegat no ha passat inadvertit per als fans de la colombiana i interessats de l'afer que envolta la família.

Què ha dit Shakira? La mateixa Shakira ha parlat dels seus nens durant l'entrevista. "Estan encantats de ser a Nova York. Els vaig dir que veníem i van preguntar 'Anem al programa de Fallon?', vaig dir que sí i van començar 'Fallon, Fallon, Fallon!'", ha explicat al famós presentador. "Adoro veure aquests dos, són els més macos i educats", ha respost ell.

D'on venim: Shakira no és l'única que factura parlant del seu passat i de les relacions amoroses que no li han funcionat. Un ex seu li ha copiat l'estratègia i ha reaparegut a la televisió, després de molt de temps, per parlar d'ella.

Categoria: La Jungla