La Jungla
Ana de Armas, a la catifa vermella dels Oscar
Foto: Ana de Armas, a la catifa vermella dels Oscar | Movistar Plus+
Famosos

Ana de Armas, viral per l'accent impostat als Oscar (que recorda el d'Aznar)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana de Armas, a la catifa vermella dels Oscar
Foto: Ana de Armas, a la catifa vermella dels Oscar | Movistar Plus+

Ana de Armas ha estat una de les protagonistes de la nit dels Premis Oscar 2023. Però no sobre l'escenari del Dolby Theatre de Los Angeles, sinó a les xarxes socials. El motiu, l'accent impostat que ha lluit a la catifa vermella —aquest any de color xampany—.

Què sabem? Ana de Armas ha marxat de la gala amb les mans buides, malgrat que estava nominada a una estatueta per la seva caracterització de Marilyn Monroe a Blondie. Tot i això, l'actriu hispanocubana ha generat una onada de reaccions per l'entrevista que ha concedit a Movistar Plus+ des de la catifa. El seu castellà amb l'accent d'una angloparlant l'ha dut a ser trending topic número 1 a Espanya.

En detall: La pronunciació de les erres, que recorden José María Aznar parlant amb accent texà, no han passat desapercebudes a Twitter. Tampoc alguna crossa en acabar una frase, com aquell you know? al principi de l'entrevista.

Un altre apunt: Cal recordar que Ana de Armas va marxar a viure a Los Angeles l'any 2014, per continuar la seva carrera meteòrica al món del cinema. Després de set anys a Califòrnia, l'artista s'ha traslladat recentment a Nova York. A més, en el moment de l'entrevista viral duia el xip de parlar en anglès, perquè tot just abans havia atès diversos mitjans en aquesta llengua.

Per acabar: Més enllà de la polèmica amb el seu accent, Ana de Armas és una de les actrius que ha brillat més a la catifa. Amb un vestidàs amb escot i pedreria de Louis Vuitton, que homenatja precisament Marilyn Monroe (en va dur un molt semblant al famós sopar d'aniversari amb John Fitzgerald Kennedy), la intèrpret s'ha coronat com una de les més elegants.

Categoria: La Jungla