La Jungla
Sonia Monroy, durant el reportatge dels Oscar 2023
Foto: Sonia Monroy, durant el reportatge dels Oscar 2023 | Telecinco
Televisió

Sonia Monroy, retinguda als EUA: altercat amb la policia quan volia gravar els Oscar

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sonia Monroy, durant el reportatge dels Oscar 2023
Foto: Sonia Monroy, durant el reportatge dels Oscar 2023 | Telecinco

Sonia Monroy ha estat aquest diumenge a les rodalies del Dolby Theatre de Los Angeles, com a corresponsal de Telecinco pels Premis Oscar. Segons la col·laboradora barcelonina, la policia de la ciutat l'ha retingut per gravar en un lloc no autoritzat.

Què sabem? Sonia Monroy gravava un reportatge pel programa Fiesta de Telecinco quan —segons la seva pròpia versió— ha hagut de sortir corrents per haver accedit amb la càmera allà on no podia fer-ho. Amb el vestit descosit per sota de l'axil·la i una sola sabata, la reportera afirmava que així és com li havia quedat la roba després d'intentar fugir dels agents.

Què diu Sonia Monroy?

  • "M'han retingut. Ha vingut la policia perquè se m'ha acudit pujar la càmera i no es podia gravar. Són molt estrictes".
  • "M'han esborrat part de les imatges. M'he inventat que eren pel casament de la meva germana perquè no n'esborressin més".
  • "He de trucar el meu advocat perquè m'he ficat en un embolic".

En detall: Aquesta no és la primera vegada que Sonia Monroy busca atenció amb un espectacle similar a la gala dels Oscar. Ha fet coses semblants en edicions anteriors, com quan l'any 2015 es va presentar a la catifa vermella vestida amb la bandera espanyola. Va voler fer creure que l'havien convidat, i finalment la van fer fora.

A més, fa vuit anys que Sonia Monroy va decidir abandonar Espanya i instal·lar-se als EUA per fer realitat el seu somni de ser una estrella de Hollywood. No ho ha aconseguit, tot i que assegura que ja ha fet d'extra en algunes pel·lícules i sèries.

Per acabar: La gala dels Oscar 2023 ha deixat altres protagonistes, dins i fora de l'escenari del Dolby Theatre. El film Tot alhora a tot arreu ha estat la gran triomfadora de la nit, amb set estatuetes. Millors actors, Brendan Fraser i Michelle Yeaoh. No ha estat guardonada Ana de Armas, nominada per Blondie. Tot i que la seva intervenció a la catifa xampany ha estat una de les més virals de la cerimònia d'enguany.

Categoria: La Jungla