La Jungla
Laura Escanes, als Premis Ídolo
Foto: Laura Escanes, als Premis Ídolo | Instagram
Influencers

El petó apassionat de Laura Escanes i Álvaro de Luna que fa embogir els fans

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, als Premis Ídolo
Foto: Laura Escanes, als Premis Ídolo | Instagram

Laura Escanes i Álvaro de Luna ja no s'amaguen. Després de mesos de relació, la parella no té inconvenient en mostrar públicament el seu amor. Ho demostren les fotografies de l'after party dels Premis Ídolo, que aquest cap de setmana han vist la llum.

Què sabem? Laura Escanes ha compartit a Instagram un àlbum amb les fotos de la nit dels Premis Ídolo. La primera de totes, la instantània del tendre petó amb Álvaro de Luna després de la gala. Tot i que si hi ha una que ha provocat un terrabastall a les xarxes socials, aquesta és la que ha compartit el perfil de l'organització, amb el petó apassionat de la influencer catalana i el seu nòvio nou. Aquí les fotos:

En detall: Agafats l'un a l'altre, la Laura i l'Álvaro es fonen en un calurosíssim petó amb llengua que ha fet pujar la temperatura d'Instagram, i que ha generat centenars de comentaris a les xarxes socials.

A més, Escanes estava de celebració perquè acabava de guanyar el premi a la millor creadora digital de l'any. Després de rebre el guardó, la Laura va pronunciar un dels discursos més aplaudits de la nit. La instagramer de Barcelona va dedicar-lo a la seva filla, i li va demanar perdó pel poc temps que passa amb ella.

Per acabar: Les noves imatges de Laura Escanes i Álvaro de Luna veuen la llum després que ella parlés per primer cop, la setmana passada, de la nova relació de Risto Mejide amb una altra noia. Es tracta d'una jove valenciana de 26 anys que es diu Natalia i fa de farmacèutica i tatuadora. Les últimes setmanes han estat vistos junts d'escapada romàntica a París i Conca.