RESULTATS ELECCIONS MUNICIPALS  |  RESULTATS BARCELONA  |  RESULTATS GIRONA  |  RESULTATS LLEIDA  |  RESULTATS TARRAGONA
La Jungla
Danae Boronat amb Joel Díaz a 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat amb Joel Díaz a 'Zona Franca' | TV3
Famosos

La cleca de Joel Díaz a Danae Boronat, cara a cara després del recanvi a 'Zona Franca'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Danae Boronat amb Joel Díaz a 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat amb Joel Díaz a 'Zona Franca' | TV3

Joel Díaz i Danae Boronat s'han vist les cares aquest dilluns per primera vegada des de la reestrena de Zona Franca amb la tarragonina de presentadora. Ha estat a El matí de Catalunya Ràdio, durant l'entrevista de Laura Rosel als integrants de La Sotana.

Què sabem? Abans de començar, Laura Rosel ha fet notar a l'audiència que Joel Díaz s'havia assegut al costat de Danae Boronat a l'estudi. Un retrobament del tot morbós, entre l'expresentador de Zona Franca i l'actual conductora, que Rosel no ha passat per alt. Tots dos han aclarit que, si bé és cert que encara no s'havien vist, sí que havien intercanviat missatges.

En detall: Fa tot just una setmana, Joel Díaz assegurava a RAC1 que encara no havia vist el programa amb Danae Boronat. Aquest dilluns ha afirmat que ja ho ha fet. "Ara sí que l'he mirat. Vaig quedar fatal quan vaig dir que no, però ara sí", ha expressat. Duia guardat un dard per quan Laura Rosel ha preguntat què li havia semblat.

Què diu Joel Díaz?

  • "Crec que jo ho feia una mica millor, però en general em sembla bé", ha bromejat.

A més, Manel Vidal —l'autor de l'acudit del PSC que va desencadenar la polèmica— ha explicat que veu poc Zona Franca, tot i que ha remarcat que tampoc no ho feia quan hi sortia. I ha arrencat algun riure quan ha apuntat a la possibilitat de tornar al late night de TV3 amb una secció. Evidentment, amb absolut to sarcàstic.

Per acabar: Zona Franca torna aquest dilluns a TV3 amb l'entrevista a l'actriu Maria Molins. Ho fa després de dues setmanes complicades, amb un mínim històric de l'1,7% de share que ha encès totes les alarmes i el sorpasso de 8tv. Dimecres passat, El Circ de Frank Blanco va superar Zona Franca de TV3 per primera vegada, amb una mitjana del 2,1% i 23.000 espectadors, davant del 2% de quota de pantalla i 20.000 espectadors de Danae Boronat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Ràdio Televisió TV3