La Jungla
Foto: | Cuatro
Famosos

La cara d'emprenyat de Risto Mejide quan li pregunten per la seva nòvia, Natalia, de 27 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Cuatro

Risto Mejide està de plena actualitat després de refer la seva vida amb una jove de 27 anys, que es diu Natalia i és de València.

Què sabem? Risto Mejide, després de la seva separació amb Laura Escanes, ha refet la seva vida amb una jove de València que es diu Natalia. Una noia de 27 anys que es guanya la vida com a farmacèutica, que és una gran amant dels animals i també dels tatuatges.

Context: Va ser la setmana passada, amb motiu dels premis Ídolo a Madrid, quan els periodistes van preguntar a Laura Escanes què en pensava de la nova nòvia de Risto Mejide. La influencer catalana va optar per ser prudent i no parlar més del compte. Escanes va dir que si la seva exparella és feliç ella també perquè tots dos tenen una filla en comú, Roma, i el que volen és veure a la seva criatura contenta.

Què ha passat? Durant el matí del dilluns 13 de març els periodistes de l'agència Europa Press s'han trobat amb Risto Mejide a l'aeroport de Barcelona. El presentador, ben d'hora al matí, ha agafat un avió, direcció Madrid, on viu entre setmana per motius de feina. En la seva trobada amb el presentador, els periodistes han preguntat a Risto per la seva nova nòvia, Natalia, després que s'hagin publicat unes fotos dels dos gaudint d'un cap de setmana romàntic a Cuenca. El presentador, visiblement cabrejat, ha optat per no respondre. Ha dedicat una contundent mirada a càmera i ha continuat caminant. Parlem d'això.

Per acabar: Els periodistes també han preguntat a Risto Mejide per la seva relació amb Laura Escanes. Concretament li han preguntat: "Amb la Laura està tot bé?". I és que des de fa temps es rumoreja que tots dos tindrien una relació tensa i distant, després de la seva separació, tot i que vulguin fer veure el contràri. El de Mediaset ha optat per la callada com a resposta i tampoc ha dit res del tema. 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Cuatro Televisió