La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Nova vida de Carlota Corredera, un any després de sortir de la tele: ara promociona faldilles

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

D'aquí a pocs dies farà un any que la periodista i presentadora Carlota Corredera va abandonar la televisió.

Què sabem? Va ser el passat 25 de març del 2022 quan Carlota Corredera, presentadora i periodista gallega, va deixar de presentar el programa de les tardes de Telecinco, Sálvame. Un espai al qual va estar lligada durant dotze anys, que es diu aviat.

Context: La marxa de Carlota Corredera de Sálvame va sorprendre molta gent. I és que la presentadora és estimada per molts. Corredera, però, no va marxar amb les mans buides. La presentadora va dedicar-se a treballar en el seu nou projecte a Telecinco. Un programa, ¿Quién es mi padre?, que es va estrenar a principis d'octubre a Telecinco i que va durar cinc setmanes. Ni més ni menys. El motiu? El desinterès per part del públic i les baixíssimes dades d'audiència.

Què ha passat? Després d'un fatídic any 2022 per Carlota Corredera, on es va quedar dues vegades sense feina, la presentadora intenta tirar endavant i afrontar el futur amb ganes i il·lusió. I és que el món de la televisió és molt complicat i quan no hi ha feina t'has de reinventar per continuar guanyant diners com sigui. Això és el que ha fet Corredera. La periodista ara es dedica a presentar esdeveniments, quan la contracten, i també es dedica a promocionar faldilles en el seu compte d'Instagram com si fos una influencer.

En detall: Així es pot veure en l'última publicació que ha fet en el seu compte d'Instagram, on suma 471.000 seguidors. Un vídeo on Corredera, amb samarreta de màniga curta de color blanc i botes de pell girada marró, llueix una faldilla de flors estampada, molt ample i amb goma a la zona de la cintura. Una faldilla d'una firma de Galícia, que elabora les peces de manera artesanal, que val un total de 95 euros. El vídeo de Carlota Corredera buscant-se la vida fora de la tele i promocionant faldilles és aquest:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlota Corredera (@carlotacorredera)

Per acabar: El pròxim 25 de març farà un any de la marxa de Carlota Corredera del programa Sálvame. De moment, el retorn de la periodista gallega a la televisió és tot un misteri. I és que segons afirmen diversos portals digitals, els nous directius de Mediaset, de moment, no compten amb ella per cap projecte. Provarà sort en una altra cadena com han fet altres col·laboradors i presentadors de Mediaset?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Telecinco Instagram