La Jungla
Gerard Piqué, aquest dimarts a 'El món a RAC1'
Foto: Gerard Piqué, aquest dimarts a 'El món a RAC1' | RAC1
Famosos

Piqué, "en xoc" pel cas Dani Alves: "Si ha passat, jo seria més dur que la Justícia"

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 14 de març de 2023. 12:20
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué, aquest dimarts a 'El món a RAC1'
Foto: Gerard Piqué, aquest dimarts a 'El món a RAC1' | RAC1

Gerard Piqué, prudent amb el cas Dani Alves però molt contundent en cas que sigui declarat culpable. Així s'ha mostrat aquest dimarts en una entrevista a El món a RAC1 amb Jordi Basté.

Què sabem? Preguntat per la presumpta agressió sexual d'Alves a una jove de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona, Piqué ha expressat que és "un cas molt fotut" pels que han estat companys de vestidor del futbolista. "El conec personalment i l'aprecio", ha dit abans de demanar a la Justícia que faci la seva feina.

Què diu Gerard Piqué?

  • "Fins que no diguin que hi ha proves, hem d'esperar. És fàcil dir que és culpable i que mereix un càstig, però jo vull esperar".
  • "Si el jutge creu que és una cosa o l'altra, s'ha d'acatar i ajudar la víctima".
  • "Tinc la sensació, com a excompany, que el coneixia i després ja no. Suposo que li ha passat a molta gent".
  • "Et quedes en estat de xoc. Com pot ser? Si ho hem compartit tot".
  • "No ho pensaries mai i sembla que és així. És una hòstia amb la mà oberta a tothom".

En detall: Piqué ha afirmat finalment que si un jutge declara culpable Dani Alves, "s'ha de ser molt dur amb ell". Fins i tot ha anat una passa més enllà quan ha assegurat: "Jo seria més dur i tot que la Justícia".

D'on venim? Dani Alves està empresonat des del 20 de gener, acusat d'una violació a la matinada del 30 de desembre de 2022. El jutge creu que hi ha prou indicis que apunten a la comissió del delicte i també un risc de fuga. 

Últimes novetats: A mitjan febrer, Dani Alves va canviar de versió per quarta vegada. Després de les proves d'ADN realitzades a la víctima, el brasiler admet ara que sí que hi va haver penetració, però es defensa i diu que va ser sexe consentit.