La Jungla
Ainhoa Cantalapiedra, aquest dilluns a 'El Circ'
Foto: Ainhoa Cantalapiedra, aquest dilluns a 'El Circ' | 8tv
Televisió

Confessió esgarrifosa d'Ainhoa Cantalapiedra a 8tv: "He menjat carn humana"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ainhoa Cantalapiedra, aquest dilluns a 'El Circ'
Foto: Ainhoa Cantalapiedra, aquest dilluns a 'El Circ' | 8tv

Ainhoa Cantalapiedra ha practicat el canibalisme, tot i que no n'era conscient quan va passar. Així ho ha explicat en una entrevista aquest dilluns a El Circ de 8tv, que ha provocat esgarrifances entre l'equip del programa.

Què sabem? Va passar a Mèxic, tal com ha narrat la guanyadora d'OT 2, que viu a cavall entre Espanya i el país llatinoamericà. "Us ho juro, això no és broma. He menjat tacos de persona humana. Està boníssim", ha assegurat per a sorpresa de Frank Blanco i els col·laboradors.

En detall: Segons el relat d'Ainhoa Cantalapiedra, les autoritats mexicanes havien fet una batuda en una taqueria molt concorreguda on ella mateixa havia anat a menjar. "Havien obert els congeladors i havien trobat persones tallades a taquitos. Eren els narcos. Jo em vaig assabentar pel telediari", ha recordat. Fins i tot ha fet broma del cas: "Quina part del cos? La picha no sé si me la vaig menjar, però...".

A més, la cantant guipuscoana ha parlat també sobre el seu pas per OT 2 i ha assegurat que l'organització no volia que guanyés el reality. Una afirmació que ja ha fet en alguna ocasió i que ara reitera a 8tv: "És una sensació que he tingut sempre. Vaig guanyar perquè ho va decidir el públic, no l'equip".

  • No es mulla, en canvi, sobre el concursant que hauria guanyat si fos per la direcció del format. Dubta entre Miguel Nández, Beth, Manuel Carrasco o Hugo.

Un altre apunt: Més enllà de la visita d'Ainhoa Cantalapiedra a El Circ, aquest dilluns ha estat l'estrena de Llum Barrera com a nova col·laboradora del programa. L'actriu mallorquina se suma a la llista de tertulians i serà al late night de 8tv dos cops per setmana.

Per acabar: Després del sorpasso a TV3, El Circ continua frec a frec amb Zona Franca. Si dimecres Frank Blanco va superar Danae Boronat per una dècima (2,1% contra 2%), aquest dilluns a la nit la balança s'ha decantat del cantó de la tarragonina. Tot i que la diferència també ha estat ajustada, amb un 3% de share per Zona Franca i un 2,2% per El Circ de 8tv.

Categoria: La Jungla