La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Ares Teixidó puja la temperatura: fent topless i amb una calceta que s'esgotarà

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora de la televisió privada de Catalunya no deixa a ningú indiferent amb la imatge que publica a les seves xarxes.

Què sabem? Per motius laborals Ares Teixidó es troba a Madrid, tal com ella ha informat a través del seu compte d'Instagram. La de Lleida s'està quedant en un hotel i durant les últimes hores, aprofitant que sortia de la dutxa, s'ha fet una explosiva fotografia on presumeix d'espectacular físic.

Què ha passat? Ares Teixidó puja molt la temperatura amb una foto on surt amb molt poca roba. La de Lleida apareix amb una tovallola lligada al cap i lluint unes boniques calcetes negres, amb fils molt prims pels costats. La presentadora no porta res més. Una imatge on Teixidó es tapa els pits amb una mà, per evitar la censura d'Instagram, i amb l'altra subjecta el mòbil per fer-se la foto davant del mirall. Parlem d'això:

A més: Aquesta no és la primera vegada que, Ares Teixidó, en les últimes setmanes, penja una foto seva presumint de físic. El passat 13 de febrer, amb motiu de Sant Valentí, la catalana va compartir una foto, també en blanc i negre i davant del mirall, on apareix de nou amb una tovallola embolicada en el cap i deixant al descobert la seva esquena, cul, cames i peus. Una publicació d'Ares que té més d'11.000 'm'agrada'.

Per acabar: Ares Teixidó, en les últimes hores, no només ha penjat una foto seva sense roba en un hotel de Madrid. També ha aprofitat per felicitar el seu pare, amb motiu del seu aniversari. La del programa Ares Revolution, per celebrar-ho, ha compartit una bonica foto de tots dos que demostra la gran unió que tenen. "Avui l'home de la meva vida fa un any més. T'estimo", escriu la presentadora amb l'emoticona d'un cor de color vermell.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram