La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Foto de Shakira abraçant al seu fill Sasha i tothom es fixa en el mateix: detall inquietant

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant Shakira ha passat el cap de setmana a Nova York en companyia dels seus dos fills, Milan i Sasha.

Què sabem? Només han estat 48 hores les que Shakira ha estat a Nova York, però han donat per molt. La cantant ha visitat el programa de Jimmy Fallon, els divendres a la nit, i també ha aprofitat per fer tota mena d'activitats amb els seus dos fills. Un pas per la ciutat americana que els seguidors de la cantant han immortalitzat amb moltíssimes fotografies.

Què ha passat? En les últimes hores ha corregut per la xarxa una foto de Shakira amb el seu fill Sasha, mentre l'abraça per l'espatlla caminant per l'aeroport, en la seva tornada de Nova York a Barcelona. Una imatge on tots dos llueixen roba còmoda i de carrer, que ha cridat moltíssim l'atenció per un detall que la gent no para de comentar. No parlem de les ulleres que porta la cantant, ni tampoc de la gorra, ni del maquillatge, del cabell o de la caríssima bossa de mà color gris perla que porta penjant.

En profunditat: El que ha cridat l'atenció d'aquesta fotografia i tothom està comentant cada vegada que observa la imatge és la mà de Shakira. Una mà que en principi sembla normal, però que si es mira en detall hi ha alguna cosa estranya. I és que la cantant, en dos dits de la seva mà, el dit del mig i l'anular, no porta les ungles postisses i llargues de color negre que llueix en la resta dels dits.

Els comentaris: Els usuaris de Twitter, en veure la imatge de Shakira on li falten dues ungles, no han tardat a dir la seva. Alguns dels missatges són: "Sempre li cauen les ungles", "S'ha de buscar una persona que li faci millor les ungles" o "M'agrada que sigui tan natural i aparegui en públic de qualsevol manera".

Per acabar: Aquesta imatge de la mà de Shakira, on li falten dues ungles falses, no és l'única que ha cridat l'atenció. També han circulat per la xarxa unes cridaneres imatges on Shakira, molt afectada, està en una botiga de Nova York i sembla que estigui plorant, i eixugant-se les llàgrimes, mentre parla amb una seguidora seva.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira