La Jungla
Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Els cops de Shakira a Piqué perquè ell ara demani "protegir els fills"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Gerard Piqué ho ha dit ben clarament aquest dimarts a El món a RAC1: "Els pares tenim la responsabilitat de protegir els fills". Missatge directe a Shakira, en plena tempesta per la seva separació, amb els petits Milan i Sasha de per mig.

Què sabem? Piqué s'ha expressat en aquests termes després que Jordi Basté preguntés si havia escoltat la cançó de Shakira amb Bizarrap. Sobre el tema musical de la seva ex, i la resta de dards dels darrers mesos, l'exfutbolista s'ha mostrat contingut. Tot i això, ha fet una crida a la responsabilitat pel bé dels nens.

D'on venim? Després de la signatura de l'acord de separació el passat mes de desembre, semblava que el conflicte entre Piqué i Shakira quedava mínimament resolt. Res més lluny de la realitat. Tancat el pacte, la cantant iniciava un capítol nou de retrets públics al seu ex que encara dura.

  • El 12 de gener, Shakira i Bizarrap publicaven el tema conjunt carregat de missatges contra Piqué i Clara Chía. La cançó també fa referència a l'exsogra de la colombiana, Montserrat Bernabeu.
  • Aquell mateix dia coneixíem que Shakira havia instal·lat una bruixa de mida real al balcó de casa, mirant cap al domicili dels seus exsogres. Mesos més tard, l'estàtua encara hi és.
  • Durant els dies posteriors a la publicació de la cançó, Shakira va organitzar festes a casa amb la música a tot volum i els fans a la porta. Joan Piqué i Montserrat Bernabeu ja van evidenciar aleshores el seu afartament.
  • El 4 de febrer, aniversari tant de Shakira com de Piqué, l'artista va tornar a centrar tota l'atenció amb els pastissos de cotxes Twingo i rellotges Casio (com diu la cançó amb Bizarrap) i els mariachis a la porta de casa.
  • El 24 de febrer, Shakira hi tornava amb una nova cançó contra Piqué. En aquest cas, el tema amb Karol G, amb el qual també esbronca públicament Clara Chía.
  • El 27 de febrer a la nit, la cantant concedia la primera entrevista a la tele després de la ruptura i tornava a fer referència al pare dels seus fills.
  • L'11 de març, des de Nova York, Shakira visitava el programa de Jimmy Fallon a la televisió nord-americana i interpretava una vegada més el tema amb Bizarrap. Aquesta vegada, amb una novetat: els seus dos fills es trobaven entre el públic.

Situació actual: Per tot això, Piqué ha preferit no afegir més llenya al foc i no ha entrat al xoc amb Shakira aquest dilluns a RAC1. Tot i això, ha assenyalat la necessitat de protegir Milan i Sasha. "Cadascú pren les decisions que creu oportunes. L'únic que vull és que estiguin bé els nens", ha expressat.

Per acabar: Mentre Piqué reflexiona sobre la situació amb els fills a la ràdio, Shakira es troba immersa en el procés de mudança. Sembla que finalment la cantant i els nens marxaran a Miami el dia 1 d'abril, després d'un ajornament de tres mesos per la salut molt delicada de l'avi.

Categoria: La Jungla