La Jungla
Fayna Bethencourt i els seus dos fills, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Fayna Bethencourt i els seus dos fills, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Fayna Bethencourt presenta públicament el seu nòvio amb 'El Yoyas' fugit

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Fayna Bethencourt i els seus dos fills, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Fayna Bethencourt i els seus dos fills, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Fayna Bethencourt encara espera que la policia trobi El Yoyas, condemnat a sis anys de presó per maltractar-la a ella i els seus dos fills. Amb el seu ex fugit de la Justícia, intenta fer una vida tan normal com pugui. També en l'àmbit sentimental, amb una nova parella que fa de pare dels menors.

Què sabem? Aquest dimecres, Fayna Bethencourt presenta públicament el seu nòvio en una entrevista a la revista Lecturas. Es diu Misael Montesdeoca i fa cinc anys que estan junts. Una foto dels dos ocupa la pràctica totalitat de la portada. "Pels meus fills, ell és el seu pare", s'hi pot llegir.

En detall: La relació entre Fayna Bethencourt i Misael Montesdeoca va començar en moment molt complicat per l'exconcursant de Gran Hermano, coincidint amb la segona demanda contra Carlos Navarro per haver-se presentat al domicili dels pares d'ella i haver-los amenaçat. En aquella circumstància, el seu nòvio nou li va mostrar tot el seu suport.

Què diu Fayna Bethencourt?

  • "Els meus fills són conscients que no és el seu pare biològic, però entenen que l'amor és més important que la sang".
  • "No m'estranyaria que en el futur es volguessin canviar els cognoms".

A més, Fayna Bethencourt parla també de la sensació d'inseguretat que pateix després de la fugida d'El Yoyas. La tranquil·litza el fet que, si ell intentés buscar-la a les illes Canàries, que és on ella viu amb els fills, saltaria una alerta policial perquè es troba en crida i cerca. La situació canvia quan ha de viatjar fora de l'arxipèlag. "Quan surto de l'illa no pujo fotos a xarxes socials. Em condiciona", lamenta.

D'on venim? El Yoyas havia d'ingressar a la presó el passat 14 de novembre per delictes de maltractament habitual, amenaces i lesions contra la seva exparella i els fills. No s'hi va presentar, i des del 28 de novembre pesa una ordre de crida i cerca contra ell.

Per acabar: Dos dies més tard, Fayna Bethencort decidia fer públics uns missatges de veu d'El Yoyas a través dels quals reconeixia haver-la agredit.

Categoria: La Jungla