La Jungla
Jorge Javier Vázquez, enfadat a 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, enfadat a 'Sálvame' | Telecinco
Famosos

Jorge Javier carrega duríssimament contra Alaska i Mario, "la gran decepció"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Jorge Javier Vázquez, enfadat a 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, enfadat a 'Sálvame' | Telecinco

Jorge Javier Vázquez trenca amb Alaska i Mario Vaquerizo pel flirteig de la parella amb la dreta espanyola més dura. Ho explica en una columna molt contundent a la revista Lecturas, on critica amb vehemència l'última intervenció del vocalista de Nancys Rubias a Déjate querer.

Què sabem? Mario Vaquerizo va ser dissabte a Déjate querer de Telecinco, el programa de Paz Padilla on es va mostrar crític amb la situació política a Espanya i va comparar-la al franquisme. "La meva família ha viscut una dictadura i jo ara em sento identificat. No pots dir el que penses", va dir aleshores.

  • Unes declaracions que, sumades al vídeo promocional de la Comunitat de Madrid amb Isabel Díaz Ayuso, i que Alaska és col·laboradora del matinal de Federico Jiménez Losantos a EsRadio, han provocat la reacció indignada del presentador.
  • Jorge Javier respon en un extens article titulat La gran decepció, que ha estat publicat aquest dimecres a Lecturas.

Què diu Jorge Javier Vázquez?

  • "Creus que no podem dir el que pensem? Aleshores escoltes poc la teva dona compartint micròfon amb un ésser amb l'única virtut de vomitar falsedats i imputar delictes falsos".
  • "Fa mal veure l'Alaska ficada en aquest cercle", afirma després d'assenyalar que Losantos —sense esmentar-lo directament— discrepa "a través de l'insult i la humiliació".
  • També acusa Mario Vaquerizo per les amistats al PP, "un partit que s'oposa a la consecució de drets i llibertats que tinguin a veure amb les dones i el col·lectiu LGTBI+".
  • "Em dol en l'ànima veure que et menges a petons una senyora que va dir que li feia mandra que l'Orgull duri un mes, diu en referència a Ayuso.
  • Afegeix: "Fa bromes de gust dubtós sobre la Llei trans, que és el mateix que dir que s'està rient a la cara de les coristes de Fangoria".

En detall: Després d'aquest reguitzell de retrets, el badaloní expressa que no li queden arguments per defensar la parella. A ell, pels arguments, i a ella, perquè treballa "amb un dels grans propagadors d'odi" que hi ha a Espanya. "Cada cop que l'Alaska li riu les gràcies o resta callada, molts dels seus seguidors rebem una hòstia de realitat", lamenta abans de sentenciar definitivament en Mario: "No ets políticament incorrecte. Les teves accions et retraten".

Per acabar: Jorge Javier fa aquestes afirmacions a Lecturas perquè a Telecinco ja no l'hi permeten. El nou codi ètic de Mediaset prohibeix textualment els comentaris d'opinió política en programes d'entreteniment, amb amenaça de sanció als incomplidors. Les crítiques a Alaska i Mario per coquetejar amb la dreta més extrema difícilment se sentiran a Sálvame.