La Jungla
Isabel Pantoja, en una imagen de archivo
Foto: Isabel Pantoja, en una imagen de archivo | Europa Press
Famosos

Isabel Pantoja, contra les cordes: més problemes pel seu restaurant, destrossat i en ruïnes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Isabel Pantoja, en una imagen de archivo
Foto: Isabel Pantoja, en una imagen de archivo | Europa Press

Isabel Pantoja és més a prop de perdre la concessió dels terrenys on fa dues dècades va obrir el restaurant Cantora. Després que el febrer hi entressin uns vàndals que en van destrossar l'interior, l'Ajuntament de Fuengirola (Màlaga) ha decidit iniciar els tràmits per donar per acabat el contracte de 25 anys.

Què sabem? Segons ha avançat aquest dimecres el diari El Mundo, el consistori andalús ha començat el procés administratiu per disposar del terreny concedit a la cantant.

  • Isabel Pantoja va obrir aquí el seu restaurant l'any 2001, que tenia també una coneguda sala d'oci nocturn, Cantora Kopas.
  • El 2005, els problemes econòmics van dur la cantant a baixar la persiana i tancar definitivament.

D'on venim? El passat mes de febrer, mentre Isabel Pantoja era de gira per Amèrica, uns brètols van entrar a les antigues instal·lacions de Cantora i van arrasar amb tot el que van trobar per davant. Ho van fer en dues ocasions amb pocs dies de diferència. Van trencar vidres, taules i cadires i van robar estovalles, vaixella, coberteria i fins i tot els fogons industrials.

  • Sense càmeres de seguretat, ni alarma ni assegurança, l'artista es va fer càrrec dels desperfectes la primera vegada. No ho va fer el segon cop, i Cantora té actualment l'aparença d'un local ruïnós. 

En detall: L'Ajuntament de Fuengirola ja va avançar el final de la concessió de Cantora Kopas al passat mes de novembre, quatre mesos abans d'iniciar el tràmit per fer el mateix amb l'espai del restaurant.

Per acabar: Després de tancar Cantora l'any 2005, Pantoja va traspassar el negoci, per 12.000 euros al mes, a un empresari xinès que hi va obrir un bufet. Quan va esclatar la pandèmia, l'hostaler va demanar una rebaixa a 5.000 euros mensuals. Però finalment va deixar de pagar i ara deu uns 300.000 euros a la cantant.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música