La Jungla
Foto: | Antena 3
Famosos

Aitana i Sebastián Yatra enxampats en un iot a Miami: abraçades, carícies i petons

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Antena 3

La cantant catalana Aitana Ocaña és una de les famoses més buscades del moment, per la seva suposada relació amb el també cantant Sebastián Yatra.

Què sabem? Va ser a finals de desembre del 2022 quan es va fer pública la separació entre Aitana i el que era el seu nòvio, l'actor Miguel Bernardeau. Des de les hores, els rumors sobre la vida sentimental d'Aitana no han parat d'anar a més. I és que molta gent assegura que la catalana, tot i no haver-ho confirmat de moment, hauria refet la seva vida amb l'artista de Colòmbia, Sebastián Yatra.

Què ha passat? La revista Hola publica avui dimecres 15 de març unes fotos molt reveladores i picants de la cantant Aitana Ocaña i Sebastián Yatra. Unes fotos que s'han fet de la parella, gaudint a Miami d'un dia a alta mar a bord d'un luxós iot amb un grup d'amics. Unes imatges on tots dos fan gala de la seva unió i complicitat. Mirades, abraçades i moments previs a fer-se un apassionat petó a la boca. Unes fotos que confirmen el que fa temps es diu: que són parella i estan enamoradíssims. Parlem d'això:

En profunditat: Molt relaxats i aliens a les càmeres dels paparazzis es pot veure a la cantant Aitana amb el cabell solt i també recollit, mentre presumeix d'espectacular figura amb un biquini que li queda molt bé estampat amb diferents colors. Sebastián, per la seva part, presumeix de físic i en tot moment està pendent de la cantant catalana.

Per acabar: Fins al moment, cap dels dos, ni Aitana ni Sebastián Yatra, han confirmat la seva relació de manera pública. Els dos, cada vegada que els periodistes els hi pregunten pel tema, es mostren gelosos de la seva vida privada i opten per no dir res i desviar el tema. Aitana, per exemple, quan fa pocs dies va ser vista a l'aeroport de Madrid tornant de Miami va dir que està molt "feliç" i molt "agraïda" amb tot el que li està passant. En cap moment va fer referència a Sebastián, dient que ella de la seva vida privada no parla. El cantant la nit del dimarts 14 de març va visitar el programa El Hormiguero i tot i que Pablo Motos va insistir molt en el tema, Yatra no va dir res de res. Sigui com sigui, les imatges valen més que mil paraules: Sebastián Yatra i Aitana, feliços i enamorats.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música