La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Arnau Tordera carrega contra Rosalía i la seva samarreta del Barça: li diuen de tot

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

El músic Arnau Tordera torna a estar en el centre de la polèmica. Aquesta vegada és per l'atac que ha dedicat a la cantant Rosalía i la samarreta que ha fet amb el Barça.

Què sabem? Rosalía està d'enhorabona. Avui dimecres 15 de març s'ha fet oficial la col·laboració que ha fet amb el Barça i el diumenge vinent, l'equip català, en el seu partit contra el Reial Madrid, lluirà una samarreta on a la part frontal hi haurà el logo de Motomami, l'últim disc de la cantant. Una col·laboració de la qual molts s'han alegrat. Arnau Tordera, no.

Què ha dit? El cantant i actor nascut a Tona, quan passaven minuts de les deu del matí del dimecres 15 de març, ha explotat contra el Barça i la cantant de Sant Esteve Sesrovires. Un missatge que no ha passat desapercebut. Moltes han estat les persones que no han dubtat a dir la seva, en veure el missatge del cantant. Tordera ha dit:

  • "Aquest aparador es podria utilitzar com a altaveu per la promoció internacional d'artistes catalans. D'artistes catalans una mica menys famosos que la d'aquesta samarreta, s'entén".

La reacció: Els usuaris a Twitter no s'han mossegat la llengua i han atacat a Arnau Tordera per carregar contra Rosalía i la seva col·laboració amb l'equip de futbol. Unes paraules de Tordera que molts han interpretat com que ell està gelós perquè Spotify mai li ha ofert cap col·laboració. "Quan parles d'artistes només penses en tu", "Tots els teus missatges es dediquen a menystenir altres artistes", "Rosalía és catalana", "Rosalía va donar visibilitat a la seva llengua parlant català als Grammy", "Ets un il·lús" o "Ja sabem que és a tu a qui li agradaria promocionar-se".

Per acabar: Va ser a principis de novembre quan Arnau Tordera va protagonitzar una sonada polèmica amb el programa Planta Baixa, presentat per Agnès Marquès. Un bon dia l'espai de les tardes el va convidar per parlar de l'òpera La gata perduda. Una entrevista que finalment no es va acabar produint. Arnau Tordera es va desplaçar fins als estudis de TV3 i quan va arribar allà li van dir que no es faria l'entrevista. L'actualitat manava i aquell mateix dia Gerard Piqué havia comunicat la seva marxa del Barça. El cabreig de Tordera va ser monumental, fins al punt que Agnès Marquès va haver de disculpar-se amb ell, de part de tot el programa, en directe.

Categoria: La Jungla