La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Bertín Osborne desbarra contra les feministes i la seva filla Alejandra hi posa cullerada

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

El músic i presentador de televisió, Bertín Osborne, publica un desafortunat vídeo a les xarxes socials que està tenint força repercussió.

Què sabem? Durant la tarda del dimecres 15 de març, Bertín Osborne ha demostrat de quina pasta està fet, carregant contra les dones, el 8-M i les persones especials. El que va ser presentador a la cadena Telecinco ha publicat un vídeo en el seu compte d'Instagram, on es queixa perquè les dones tenen el seu dia però els homes no. Ho desgranem tot, a continuació.

Què ha dit? Lluint una gorra, un polo de màniga curta i assegut en el porxo de la seva mansió. Aquest és el vídeo que Osborne ha compartit a les xarxes, per atacar a les feministes. Un vídeo que ell mateix demana que es comparteixi, amb l'objectiu de fer-se viral i que tothom sàpiga el motiu del seu gran cabreig. Entre altres diu coses com:

  • "Estic que pujo per les parets. M'acaben d'enviar l'àudio d'una dona que pel que sembla és professora d'un col·legi de Jerez. Un àudio on diu als seus alumnes que no es pot celebrar el dia del pare perquè les famílies espanyoles ara són d'una altra manera".
  • "No es pot celebrar el dia del pare i han de celebrar el dia de la persona especial. Però qui és aquesta boja? De quin manicomi s'ha escapat? I quan sigui el dia de la mare, què serà? El dia de la mare amb bigoti?".
  • "O la professora està boja, o el país està boig, però si jo fos pare d'aquests nens els treia de l'escola a tota pastilla".
  • "Que hi hagi bojos ensenyant als nostres fills ja és l'últim".

A més: Un vídeo de Bertín Osborne, que ha rebut el suport de tots aquells que pensen com ell. La seva filla Alejandra Osborne, que és mare de tres fills, ha donat suport al seu pare. Ho ha fet comentant el vídeo amb un missatge molt cridaner, que acumula moltes respostes. Les paraules d'Alejandra Osborne, a continuació:

  • "Pare, quina raó tens!!! El meu fill no entén per què el dia 8 de març se celebra el dia de la dona i no hi ha un dia per celebrar el de l'home... com li ho expliques?".
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bertín Osborne (@bertinosborne)

Per acabar: Cal recordar que a finals de l'any 2019 Bertín Osborne va estar en el centre de la polèmica després de concedir diverses entrevistes on va afirmar, sense pèls a la llengua, que el feminisme no té cap sentit. També va dir que actualment les dones no tenen per què queixar-se perquè tenen els mateixos drets que els homes.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram 8-M