La Jungla
Jordi Roca, en una imatge d'arxiu
Foto: Jordi Roca, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

La gran emoció de Jordi Roca: primeres paraules després de recuperar la veu

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jordi Roca, en una imatge d'arxiu
Foto: Jordi Roca, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Jordi Roca torna a parlar. Set anys després de quedar-se completament afònic de forma permanent, el xef del prestigiós Celler de Can Roca ha recuperat la veu.

Què sabem? Tal com ha anunciat el cuiner en un emotiu missatge públic a Instagram, gràcies a la rehabilitació ha deixat enrere l'afonia i ha reaprès a parlar. Amb veu de locutor de ràdio —així ho diu ell mateix—, el petit dels germans Roca ha expressat la seva alegria i ha agraït el suport al seu entorn.

Què diu Jordi Roca?

  • "Cada cop estic millor, milloro la fonació i he reaprès a parlar sense esforç. Encara que sembli mentida, costa moltíssim".
  • "Potser demà no tinc veu, però avui que la tinc vull agrair a tothom que m'ha donat suport. Pares, germans, gent del Celler de Can Roca...".
  • "Espero estar al 100% molt aviat. Continuo amb tensió muscular i mal al coll".

D'on venim? Jordi Roca va ser diagnosticat amb una distonia l'any 2010. Es tracta d'una malaltia neurològica que pot afectar diferents parts del cos. Provoca espasmes a la cara, els peus... o el coll, que és on els té el xef.

  • El 2016, després d'anys arrossegant el mal al coll, i un empitjorament dels símptomes, Roca va perdre la veu definitivament.

Reaccions: La notícia de la millora de salut de Jordi Roca ha estat tendència a les xarxes socials en les últimes hores, i ha generat una allau de reaccions. Entre elles, els missatges d'afecte de companys de professió com els germans Torres o altres famosos com Pau Gasol, Santiago Segura i Andreu Buenafuente, que el va entrevistar fa anys a Late motiv per parlar de la malaltia, entre d'altres.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Malalties Salut