La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Álvaro de Luna parla per primer cop de Laura Escanes: sorprèn el que diu d'ella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Quasi sis mesos són els que porten sortint Álvaro de Luna i Laura Escanes. Una relació que va començar el passat mes de novembre del 2022.

Què sabem? Álvaro de Luna, el cantant de Sevilla, ha parlat per primer cop de Laura Escanes. Ho ha fet en un acte celebrat a Madrid en motiu de la presentació d'un perfum. L'artista s'ha mostrat molt enamorat de la seva parella i encantat amb com estan anant les coses.

Què ha dit? Álvaro de Luna, que es defineix com una persona "intensa", ha parlat públicament i per primera vegada de la seva nòvia Laura Escanes.

  • "Els dos hem fet les coses com hem volgut, al temps i ritme que hem considerat convenient. Quan les coses són de veritat i naturals i orgàniques, crec que és com tot surt millor".

A més: El cantant de Sevilla, que pròximament farà un concert a Barcelona, també ha dit que Escanes li aporta moltes coses bones.

  • "Estic molt content, molt feliç i els dos estem molt bé i crec que això és increïble. No sem nota la cara de felicitat?".
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA ESCANES (@lauraescanes)

Per acabar: El cantant de Sevilla també ha explicat perquè tant ella com ell han tardat tant a fer oficial la seva relació. Segons ha explicat Álvaro, al principi d'estar amb Laura Escanes no sabia molt bé "que hi havia ni que passava entre nosaltres". Per aquest motiu s'ha justificat dient que "no podíem explicar res que no sabéssim nosaltres". Al mateix temps que Laura Escanes ha refet la seva vida amb Álvaro de Luna, Risto Mejide, ex d'Escanes, ha trobat l'amor al costat d'una jove farmacèutica de València, Natalia, que té 27 anys i és amant dels tatuatges.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes