La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

El dineral que guanya Laura Escanes a Instagram i com Risto la va ajudar a fer-se famosa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La influencer catalana, Laura Escanes, ha desvetllat els diners que guanya cada vegada que a les xarxes socials fa una publicació patrocinada.

Què sabem? La catalana Laura Escanes ha visitat, durant la nit del dimecres 15 de març, el programa Días de Tele presentat per Julia Otero a Televisió Espanyola. Un programa en el qual Laura Escanes ha parlat de la seva faceta com a influencer, amb la que guanya molts diners, i també ha recordat el paper que va tenir Risto per ella fer-se famosa.

Què ha dit? Laura Escanes ha recordat com va fer-se famosa, gràcies a la seva relació amb el presentador de televisió, i pare de la seva filla, Risto Mejide. La de Barcelona, parlant amb Otero, ha confessat:

  • "Abans que tot es fes públic tenia uns 20.000 seguidors i en aquell moment ja m'anava molt bé".
  • "Quan tot va sortir a la llum tenia molts comentaris i moltes crítiques a les fotos que tenia publicades".
  • "Jo volia continuar tenint el meu cercle, la meva vida normal, els meus amics, però hi havia uns estímuls que mai havia viscut".
  • "Tenia 19 anys i és difícil de gestionar. Crec que m'adapto bé als canvis i vaig surfejant les onades com puc".

A més: Laura Escanes també ha parlat de com és treballar a les xarxes socials quan no tens un bon dia. I és que ella està exposada de manera constant i no sempre està d'humor.

  • "Encara que estiguis trist, vas a treballar i si tens un rodatge, el que passa dins de casa es queda dins de casa. Sí que és veritat que hi ha seguidors que ho noten, però penso que és important que cadascú tingui el seu temps per explicar les coses. També tenir vida privada i íntima i no publicar-ho tot a les xarxes".

Per acabar: Laura Escanes, al seu pas pel programa de Júlia Otero, que no fa bones dades d'audiència, ha desvetllat el dineral que cobra a Instagram cada vegada que comparteix una publicació patrocinada en el seu perfil.

  • "En el meu cas, per un post pagat d'una marca, puc guanyar uns 5.000 euros. Però que quedi clar que no totes les publicacions tenen aquest preu i que jo de publicacions pagades tampoc en faig tantes".
  • "En les històries, que són publicacions més curtes de 24 hores, el preu és més baix perquè no està permanentment en el teu compte d'Instagram".
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes