La Jungla
Mónica Carrillo, a 'La Resistencia'
Foto: Mónica Carrillo, a 'La Resistencia' | Movistar Plus+
Televisió

Mónica Carrillo esvalota 'La Resistencia': sexe, diners i dard a Broncano

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Mónica Carrillo, a 'La Resistencia'
Foto: Mónica Carrillo, a 'La Resistencia' | Movistar Plus+

Mónica Carrillo ha estat la convidada d'aquest dimecres a la nit de La Resistencia de David Broncano. Una entrevista divertida, que ha mostrat la cara més distesa de la presentadora d'Antena 3 Noticias. La periodista ha respost també les clàssiques preguntes sobre sexe i diners que es repeteixen a cada programa.

Què sabem? És probablement el tall de l'entrevista que s'ha viralitzat més a les xarxes socials. La pregunta sobre relacions sexuals en l'últim mes i els diners que Mónica Carrillo té al banc, que la presentadora d'informatius ha contestat sense donar la xifra exacta i deixant lloc a la interpretació.

Què diu Mónica Carrillo?

  • Sobre el diners: "Em surt a pagar, dec diners. Qui d'aquí no té una hipoteca?".
  • Sobre el sexe: "Més de les que creus, menys de les que mereixo. El que estàs pensant, més".

A més, la periodista d'Elx ha parlat també de Pedro Piqueras, presentador d'Informativos Telecinco. "Ens portem bé", ha dit d'un dels rostres més famosos de la competència. Sobre les transicions amb Sálvame, que tants comentaris generen a xarxes socials, Carrillo no ha pogut evitar riure: "Hi empatitzo".

Un altre apunt: Igualment sonat ha estat el dard de la periodista a Broncano, de qui ha dit que és "mal entrevistador", entre les rialles del públic. Una broma amb disculpa inclosa. "No s'ha de demanar perdó", deia ell.

Per acabar: Abans de marxar, Mónica Carrillo i David Broncano han protagonitzat un altre dels grans moments de la nit. Una taronja, i el presentador amb la boca oberta. Ha acabat així:

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Antena 3