La Jungla
Ana Mena a 'Planeta Calleja'
Foto: Ana Mena a 'Planeta Calleja' | Cuatro
Televisió

Ana Mena se sincera sobre el seu estat sentimental i confessa com li va afectar 'OT'

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Ana Mena a 'Planeta Calleja'
Foto: Ana Mena a 'Planeta Calleja' | Cuatro

L'última entrega de Planeta Calleja ha tingut a Ana Mena com a convidada. La cantant ha relatat el seu estat sentimental i, fins i tot, ha compartit amb Jesús Calleja els seus hàbits. A més, la jove també ha explicat com el fenomen Operación Triunfo va afectar el rendiment de la seva carrera com a cantant.

Al detall: La cantant ha explicat perquè va fer el salt a Itàlia a escala professional: "Me'n vaig anar allà en un moment en el qual no m'anava bé. Les meves cançons no funcionaven, o els concerts que feia els havia de posar diners... no tenia el focus posat".

  • Jesús Calleja ha preguntat a la cantant si va haver-hi alguna causa concreta d'aquest efecte a la seva carrera musical. Mena ha fet referència a "a un fenomen que va arribar a Espanya", i el presentador ha aclarit que es tractava d'Operación Triunfo.
  • Ana Mena ha aclarit que el fenomen li va "rebentar": "Va ser un moment en el qual van sortir molts artistes joves. Era difícil tenir el teu lloc quan arriba aquest tsunami. Vaig haver de sobreviure".
  • En aquell moment, Mena va interessar-se per la indústria musical italiana, ja que li va arribar una proposta d'una cançó que va haver de traduir amb Google, amb l'italià Fred De Palma: "Al principi no vaig tenir el suport de plataformes i ràdios, però sobtadament va començar a pujar de la nit al dia, un mes després de treure-la", aconseguint ficar-se en el top 100 i escalant fins a arribar al número u.

En profunditat: En un moment de complet èxit, va arribar la pandèmia i va haver de frenar.

  • La cantant ha explicat que, tot i l'èxit a Itàlia, a Espanya no estava tenint gran repercussió: "Jo em deia que podia caure en l'oblit, i jo volia treballar d'això. Portava tota la vida apostant per això!".
  • Tot i això, Ana Mena ha explicat que va començar a treballar en una nova cançó, 'A un paso de la luna', des de la distància, convertint-se en un altre número durant vuit setmanes consecutives.

A més: Jesús Calleja també s'ha interessat per la part amorosa de la cantant, que ha confessat que si tingués parella, no s'ho diria.

  • De totes maneres, Mena ha aclarit que no té parella: "Em trobo bé sola. Quan hagi d'arribar, arribarà i jo estaré receptiva".
  • La cantant ha afegit a les seves paraules que no té cap relació des de petita.
  • Sobre això, la jove ha confessat sentir-se còmode amb la seva situació sentimental actual. També, ha reconegut haver tingut "poques nits boges", assegurant que quan surt de festa no ho fa amb intenció de lligar.
Categoria: La Jungla