La Jungla
Pablo Urdangarin, en una imatge d'arxiu
Foto: Pablo Urdangarin, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Monarquia

El pis compartit de Pablo Urdangarin a Barcelona: una habitació, piscina i el preu que paga

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pablo Urdangarin, en una imatge d'arxiu
Foto: Pablo Urdangarin, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Pablo Urdangarin és l'home del moment a la família reial espanyola. Les imatges fent-se petons amb una noia a Barcelona l'han col·locat al centre de l'actualitat sobre la monarquia, i ell intenta passar aquest augment de l'interès mediàtic des del seu raconet a la capital catalana.

Què sabem? Segons les informacions de la revista Semana aquest dijous, Pablo Urdangarin viu en un dúplex compartit de Sant Joan Despí des de fa pocs mesos. El fill de la infanta Cristina comparteix pis amb dos joves més, en una zona molt més modesta del que ha estat acostumat, des de ben petit, per l'elevat tren de vida dels pares.

En detall: La mateixa publicació dona alguns detalls del domicili de Pablo Urdangarin, que es troba molt a prop de la ciutat esportiva del FC Barcelona, on entrena a handbol.

  • El pis costaria uns 1.500 euros al mes.
  • Es troba en una de les avingudes principals de Sant Joan Despí.
  • Pablo Urdangarin tindria una habitació individual amb lavabo privat.
  • El pis compta amb un jardí i piscina comunitària.

Un altre apunt: Aquest dimarts, Vanitatis publicava les primeres fotografies de Pablo Urdangarin i la seva nova nòvia, fent-se petons en una botiga de Barcelona.

  • No es coneix fins ara la identitat de la noia que l'acompanya a les imatges, i la seva cara surt pixelada a les fotografies per mantenir el seu anonimat.

A més, hores després de la publicació de les fotografies, Telecinco hi ha ficat cullerada amb les declaracions d'Alexia Rivas. La redactora del grup Mediaset assegura que Pablo Urdangarin també s'està veient amb una amiga seva, i que juga a "diverses bandes".

  • "Fa mesos que té una amistat entranyable amb una persona del meu cercle", assegura Rivas.
  • "Quan va sortir la notícia, aquesta persona l'hi va preguntar. Ell va riure i va preguntar que si encara no coneixia com era".

Per acabar: Pablo Urdangarin és notícia també per la situació familiar, en ple procés de divorci dels pares. La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin volen esperar que la germana petita, Irene Urdangarin, faci 18 anys el proper mes de juny per signar els papers.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia