La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Crisi de parella entre Malú i Albert Rivera: el gest que fa saltar totes les alarmes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Albert Rivera i la cantant Malú s'han convertit en el centre de totes les mirades a causa de la forta crisi de parella que estarien travessant.

Què sabem? Des de fa temps, concretament des de l'any passat, es parla d'una possible crisi de parella entre el que va ser polític, Albert Rivera, i la cantant Malú. Una crisi que ells, en alguna ocasió, s'han encarregat en desmentir aparentant normalitat. No obstant, en les últimes hores, s'ha produït un fet que ha fet saltar totes les alarmes.

Què ha passat? Malú ha estat l'encarregada d'avivar els rumors de separació amb Rivera. I és que la cantant, de cop i volta, ha pres la decisió de deixar de seguir a Albert Rivera a Instagram. Un fet que molts han interpretat com una separació, després de quatre anys junts i una filla en comú, i que evidenciaria la mala relació entre tots dos. La prova és aquesta:

A més: Tot i que Malú ha deixat de seguir a Albert Rivera a Instagram, ell encara segueix a la cantant. El que també ha cridat molt l'atenció és que la cantant acaba de celebrar 41 anys i, a través de les xarxes, Albert Rivera no l'ha felicitat ni tampoc ha posat 'm'agrada' a la foto que la cantant, durant el dijous 16 de març, ha compartit en el seu perfil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malú (@_maluoficial_)

Per acabar: Va ser a principis del 2023 quan Albert Rivera va participar en el podcast Proyecto 77. En aquell moment el que va ser polític va desmentir que ell i Malú s'haguessin separat o estiguessin vivint una crisi de parella. Les seves paraules van ser: "Fa quatre anys que surto amb Malú, la meva actual parella, i vam tenir una filla que va néixer el juny del 2020, en plena pandèmia".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música