La Jungla
Oriol de Balanzó, aquest dijous a 'Zona Franca'
Foto: Oriol de Balanzó, aquest dijous a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Nova feina d'Oriol de Balanzó a TV3: així ha estat la seva estrena

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Oriol de Balanzó, aquest dijous a 'Zona Franca'
Foto: Oriol de Balanzó, aquest dijous a 'Zona Franca' | TV3

Oriol de Balanzó s'ha estrenat aquest dijous a Zona Franca de TV3, amb una nova secció de big data amb la qual farà un retrat sobre com som els catalans i les catalanes.

Què sabem? A dos quarts d'una de la matinada, Oriol de Balanzó ha presentat per primera vegada la seva nova secció al late night de TV3. Expert en l'anàlisi de dades, el guionista de La Competència s'ha estrenat amb l'opinió dels catalans sobre els zoològics i els aquaris. Així és com li ha anat:

En detall: Amb el sentit de l'humor que el caracteritza, Oriol de Balanzó ha fet la seva anàlisi de l'enquesta del CEO. Hi ha un 48% de ciutadans a favor de mantenir els zoos, un 47% en contra i un 5% no vol respondre: "Si el Parlament tanca els zoos i els aquaris, qui es queda els animals? Et quedaries un panda vermell? I un elefant? I els animals que hi ha al zoo, no tenen dret a opinar si volen quedar-s'hi?".

A més, l'estrena d'Oriol de Balanzó coincideix amb el moment delicat de Zona Franca per les baixes audiències dels últims dies. Danae Boronat ha batut dos cops el mínim històric en dues setmanes de diferència.

  • Aquest dimarts, Zona Franca s'enfonsava fins a l'1,5% de share, amb 11.000 espectadors. La pitjor marca des de l'estrena.
  • Dimecres 1 de març, el late night de TV3 ja s'havia ensorrat a l'1,7% i 20.000 espectadors, ara segon mínim històric.

Un altre apunt: Mentre Zona Franca s'enfonsa, El Circ ha fet el sorpasso al late night de TV3 en dues ocasions. Aquest dimarts, amb un 1,8% (pel damunt de l'1,5% de Danae Boronat); i dimecres 8 de març amb un 2,1% (per sobre del 2% de la competència).

Per acabar: Després d'uns dies fluixos i la remuntada d'aquest dimecres amb Marc Ribas (9,6%), Zona Franca ha tornat a recular en termes d'audiència: 4,4% de quota de pantalla i 52.000 espectadors. Una altra dada que convida a fer-ne una anàlisi.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió