La Jungla
Manel Lucas, en una imatge d'arxiu
Foto: Manel Lucas, en una imatge d'arxiu | TV3
Famosos

Sentit missatge de Manel Lucas per la mort de la seva dona, la periodista Mària Sánchez

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Manel Lucas, en una imatge d'arxiu
Foto: Manel Lucas, en una imatge d'arxiu | TV3

Commoció a RTVE Catalunya per la mort de la periodista Mària Sánchez, víctima d'un càncer als 59 anys. Hores més tard de la trista notícia, Manel Lucas ha agraït públicament els missatges de condol.

Què sabem? En una piulada aquest dijous a la tarda, Manel Lucas —conegut per Polònia i les seves col·laboracions a RAC1— s'ha dirigit a les persones que li han fet arribar l'escalf per la mort de la seva dona i mare dels seus dos fills.

Què diu Manel Lucas? Aquest és el missatge d'agraïment que ha compartit Manel Lucas al seu compte de Twitter:

Reaccions: La notícia de la mort de Mària Sánchez ha generat una onada de reaccions al món dels mitjans de comunicació i la política barcelonina i catalana. Cal recordar que la periodista s'havia dedicat a la informació local de Barcelona durant dècades.

  • Antoni Bassas, Jordi Basté, Òscar Andreu i diversos regidors de l'Ajuntament han manifestat la seva aflicció en les últimes hores.

Per acabar: Mària Sánchez treballava a L'informatiu de TVE cobrint informació social i municipal de Barcelona. A més, va crear el primer programa de televisió a Espanya dedicat al medi ambient, el magazine El escarabajo verde, que va dirigir ella mateixa.

Categoria: La Jungla