La Jungla
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Shakira, a la cerca d'una casa nova a Miami: requisit indispensable de milionària

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Shakira compta les setmanes per marxar a Miami amb els fills, i ja busca una casa nova. La cantant té una mansió a la ciutat, però fa temps que la va posar a la venda per 16 milions d'euros. Quan torni als EUA, la seva intenció podria ser instal·lar-se en una illa.

Què sabem? Segons ha explicat El programa de Ana Rosa de Telecinco, Shakira tindria un nou requisit per la seva nova casa de Miami: que estigui en una illa privada. De fet, ja hauria trobat una mansió en una illa d'accés restringit on viu una de les seves millors amigues. La casa que vol la cantant és actualment propietat d'un empresari indi.

A més, el mateix programa exposa també que Shakira podria endarrerir de nou la seva marxa a Miami, i que finalment podria no marxar amb els fills el proper 1 d'abril.

D'on venim? Shakira havia de viatjar amb els seus fills Milan i Sasha després de Reis a Florida, però els problemes de salut de l'avi els ho van impedir. La nova data per la mudança estava fixada pel mes de juny, però en les últimes setmanes semblava que s'havia d'avançar a l'abril, coincidint amb l'spring break a les escoles.

Per acabar: Aquesta setmana, la ruptura amb en Gerard Piqué ha tornat a omplir titulars per l'entrevista d'ell a El món a RAC1. L'ex del Barça va parlar de Shakira a la ràdio, i va reivindicar la "responsabilitat" dels pares "de protegir els fills". Sobre les cançons de la colombiana contra ell, es va mostrar contundent: "Cadascú pren les decisions que creu oportunes. L'únic que vull és que estiguin bé els nens".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira