La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Terelu Campos plora a 'Sálvame': s'assabenta en directe de la mort d'una íntima de la seva mare

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Terelu Campos, col·laboradora i presentadora del programa Sálvame, ha viscut una tarda molt complicada a Telecinco en conèixer en directe una trista notícia.

Què sabem? Terelu Campos no ha pogut aguantar les llàgrimes. El motiu ha estat la mort d'una amiga íntima de la seva mare, que ha perdut la vida avui 17 de març als 92 anys.

Què ha passat? La presentadora i actriu Laura Valenzuela ha mort després de diversos dies ingressada en l'hospital de Madrid, La Princesa. Una mort que ha sabut molt greu a Terelu Campos, que manté una relació molt especial amb tota la família de la difunta. Especialment amb la filla de Laura Valenzuela, Lara Dibildos, que igual que la seva mare també és actriu i presentadora. Per aquest motiu, només conèixer la mort de la mítica presentadora i actriu espanyola, Terelu Campos no ha pogut evitar les llàgrimes.

En profunditat: Una mort que ha tocat especialment a Terelu Campos perquè Laura Valenzuela era molt amiga de la seva mare. I, inevitablement, Terelu Camps, en comunicar la mort de Laura Valenzuela, no ha pogut evitar pensar amb la seva mare, María Teresa Campos, que també està molt delicada de salut. Tant és així que María Teresa, segons va dir Terelu fa uns dies, ni menja ni beu. Mentre Terelu Campos comunicava la mort de Laura Valenzuela a Sálvame, ha dit unes paraules molt reveladores amb les quals ha fet referència a la seva mare: "Fa uns dies Lara Dibildos em va dir que es moria de pena en veure com estava la seva mare a l'hospital. L'entenc perfectament perquè una mare és una mare. Per molt grans professionalment que hagin estat, arriba un moment que nosaltres, com a fills, no els podem evitar la vellesa".

Per acabar: La mort de Laura Valenzuela ha afectat tant a Terelu Campos que no ha pogut acabar de comunicar la notícia en directe. Terelu, entre llàgrimes i amb dificultar per parlar, ha demanat a la seva companya María Patiño que continués parlant ella. "No puc continuar", deia Terelu. Al llarg de la seva trajectòria professional, Laura Valenzuela va rebre alguns reconeixements com: el Premi Iris, el TP d'OR, l'Antena d'Or o la medalla a millor actriu per part del Cercle d'Escriptors Cinematogràfics.

Categoria: La Jungla