La Jungla
Gabriela Arrocet a 'Supervivientes'
Foto: Gabriela Arrocet a 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Nova concursant a 'Supervivientes' arriba amb el clan Campos en el punt de mira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gabriela Arrocet a 'Supervivientes'
Foto: Gabriela Arrocet a 'Supervivientes' | Telecinco

Gabriela Arrocet ha saltat de l’helicòpter i s’ha convertit en concursant oficial de Supervivientes 2023, ocupant el lloc que va deixar lliure Patricia Donoso, qui va decidir abandonar el reality.

D’on venim: Gabriela és filla de l’ex de María Teresa Campos, Bigote Arrocet, i ha aparegut en diverses ocasions en televisió per defensar al seu pare, sobretot quan la polèmica ruptura va ocupar hores de televisió.

  • Gabriela va mostrar la seva indignació amb tota la família a televisió mitjançant videotrucades des de Xile.

Al detall: Després de fer el mític salt d’helicòpter de Supervivientes, la concursant ha conegut als que seran els seus companys de reality, als quals s’ha presentat.

  • Gabriela ha explicat com es troba el seu pare i el consell que li ha donat, ja que ell va participar en el concurs l’any 2017: “Està molt bé, molt content. Em va dir que mantingués la calma, que era un joc, que m’ho passés molt bé i que gaudís de tot perquè s’acaba”.
  • La filla de Bigote s’ha presentat als seus companys com “la filla de Bigote Arrocet i Gabriela Velasco”, una gran presentadora de la televisió xilena “de la talla de María Teresa Campos o Carmen Sevilla”.
  • A més, Gabriela ha dit que és mare de “tres fills homes”, que va estudiar disseny i que és espanyola i xilena.

Què diu Alejandra Rubio: La col·laboradora de Conexión Honduras ha volgut deixar clar des del principi que no vol tenir problemes amb ningú ni pretén res dolent cap a ella. Tot i això, sí que ha llençat un dard contra ella.

  • “Ja que entra tard, que s’espavili una mica”, és el que ha dit Alejandra quan Ion Aramendi li ha preguntat per la possibilitat que la concursant comencés el concurs a Platja Fatal, la localització que pitjor condicions té.
  • A més, la neta de María Teresa Campos ha dit que “espera que no doni molts disgustos a casa”, afirmant que no coneix a la seva família. I s’ha mostrat amb una actitud molt directa: “Que expliqui el que vulgui, nosaltres li respondrem”.