La Jungla
Toni Cruanyes a l'entrevista amb Marc Giró
Foto: Toni Cruanyes a l'entrevista amb Marc Giró | TVE
Televisió

Toni Cruanyes, sobre el seu marit diputat d'ERC: "No hauria de dir el que voto, però..."

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 20 de març de 2023. 15:44
Temps de lectura: 3 minuts
Toni Cruanyes a l'entrevista amb Marc Giró
Foto: Toni Cruanyes a l'entrevista amb Marc Giró | TVE

Toni Cruanyes ha estat un dels convidats d'aquest diumenge al Late xou de TVE. Presentat per Marc Giró, l'entrevista amb l'editor del Telenotícies vespre de TV3 és per emmarcar: sentit de l'humor i anècdotes del dia a dia portes endins de casa seva, amb la família que ha creat amb Eugeni Villalbí.

Què sabem? Casat i amb dos fills, els petits Elies (8) i Joana (3), Toni Cruanyes no s'ha estat de respondre cap de les preguntes de Marc Giró sobre la família. També les més morboses, com si vota o no el seu marit, diputat d'ERC al Parlament, quan hi ha eleccions. Primer ha deixat entreveure que sí, però després ha semblat que potser no. Així és com s'ha explicat Toni Cruanyes al late night de TVE.

Què diu Toni Cruanyes?

  • "Jo no hauria de dir el que voto, el que passa és que és el meu marit".
  • "Sí que puc dir que no pensem el mateix en totes les coses de la vida, i tampoc en política".

En detall: També ha explicat com es reparteixen les tasques domèstiques. I ha confessat que ell és més aviat dels que els costa: "Rentaplats i estendre la roba sí. La resta de coses de casa, soc un desastre". Però ni amb les dues feines de la llar que més domina es posa d'acord amb el seu home. 

  • "No estem mai d'acord en com posar els plats al rentaplats i com estendre la roba. Són dos elements decisius en les baralles familiars".
  • "L'Eugeni de vegades em treu els plats i els posa bé. Diu que és per optimitzar l'aigua".
  • "Des que tenim nens sí que cuino una mica. Però no em trauràs de les amanides, verdura bullida i coses a la planxa".
  • "Jo me'n fiaria de mi mateix a l'hora de posar les coses a la rentadora".

A més, Toni Cruanyes ha recordat igualment com es van conèixer amb l'Eugeni Villalbí. Els va presentar un amic comú durant un sopar. I la flama va sorgir més tard de festa: "Després vam anar a la discoteca Salvation de Barcelona. No m'hi vaig llençar directament, veníem del sopar". Aleshores van començar a sortir, i ell li enviava missatges en clau des de la tele.

  • "Jo era al 324 i tenia uns horaris... Caps de setmana a les 2 de la matinada, per exemple. Li deia, si em toco l'orella és que estic pensant en tu, i aleshores ho feia".

Un altre apunt: Com no podia ser d'una altra manera, l'entrevista ha estat un no para de floretes del presentador al convidat. Que si en Toni això, que si en Toni allò... fins que el periodista ha recordat l'entrevista de Giró la setmana passada a Oriol Mitjà. "Molt parlar, però la setmana passada vaig veure que li tiraves la canya a l'Oriol Mitjà. Molt del Cruanyes, però a la que passa un altre per davant...", ha arrencat rialles entre el públic. "T'ho puc explicar, és el poliamor. Tu no el trobes mono?", demanava en Marc abans que l'editor del TN vespre respongués: "És més el teu tipus".

Per acabar: Abans de marxar, Cruanyes ha explicat que està preparant un llibre nou. És una història que va sorgir arran de La vall de la llum, la novel·la amb la qual va guanyar el Premi Josep Pla 2022. Una obra sense data de publicació: "Serà un llibre de cocció lenta".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: ERC TV3 Televisió RTVE