La Jungla
Albert Om, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Om, en una imatge d'arxiu | ACN
Televisió

Albert Om torna a TV3: així és el nou programa que prepara amb El Terrat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Om, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Om, en una imatge d'arxiu | ACN

Vuit anys després del final d'El convidat, Albert Om tornarà a tenir un programa a TV3. Es tracta d'Una altra història, un nou format d'entreteniment que es troba en fase de preproducció i que encara no té data oficial d'estrena.

Què sabem? Tal com ha anunciat TV3 aquest dilluns, Albert Om es posarà al capdavant d'aquest nou programa que té el repte de trobar els 100 objectes quotidians que expliquin millor la història de Catalunya de l'últim segle. Nines, monedes, eines del camp, ràdios, cascos de la guerra... Totes les peces tindran una història personal darrere, i acabaran formant part d'una exposició en un museu.

En detall: Albert Om i l'equip d'Una altra història han fet públic un primer vídeo des del davant del MNAC, per demanar als espectadors que col·laborin amb les relíquies que guarden a casa. A partir de les històries personals de cadascun dels objectes, el programa construirà la història social del país.

A més, cada capítol es farà en un lloc emblemàtic de Catalunya, i els espectadors hi podran anar personalment a portar els seus objectes. Després, dos historiadors faran la tria dels objectes més rellevants amb l'Albert Om. 

Un altre apunt: Una altra història és una producció d'El Terrat, basada en el format de la televisió irlandesa National Treasures, que també s'ha emès amb èxit a Dinamarca, Nova Zelanda i l'emissora valenciana À punt.

Per últim: Albert Om va explicar el desembre a Ànimes de 8tv que després d'El convidat va tenir la necessitat de fer una passa enrere i desaparèixer dels mitjans. "No volia continuar d'esma [...] Després d'un programa tan intens, necessitava aturar-me", va reflexionar aleshores. Des del setembre de 2016 presenta Islàndia a RAC1, i ara torna a TV3 per encetar una nova etapa a la televisió.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3