La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

Així és per dins l'impressionant apartament, amb vistes al mar, on viu Froilán a Abu Dhabi

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La vida que porta Froilán a Abu Dhabi genera moltíssima curiositat. I és que el net de Joan Carles està vivint allà des de fa setmanes per portar millor vida de la qual duia a Madrid, on només sortia de festa i protagonitzava polèmiques.

Què sabem? El programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco, ha estat l'encarregat de mostrar, per primera vegada, com és l'apartament on viu Froilán a Abu Dhabi. Un exclusiu apartament amb vistes al mar pel qual el jove, que no ha acabat els seus estudis, no paga absolutament res de lloguer. Gratis.

Com és? L'apartament on viu Froilán a Abu Dhabi està ubicat a poc més de quatre quilòmetres de l'oficina on treballa. Una distància que Froilán recorre cada dia amb taxi, a causa de la calor que fa allà, però que podria fer caminant i trigaria uns 50 minuts aproximadament. Un apartament exclusiu ubicat en el passeig marítim, la zona més cara d'Adu Dhabi. El pis on viu Froilán té una habitació, una cuina moderna i equipada amb tota mena de detalls, un espai per la rentadora i assecadora i un bany amb pica de marbre, entre altres.

A més: El bloc de pisos on viu Froilán, un dels més simbòlics de la capital, també compta amb un gimnàs, piscina i seguretat les 24 hores del dia. Per aquest motiu es fa complicat tenir imatges del jove entrant i sortint de casa seva. Les imatges del caríssim pis de persona rica on viu Froilán són aquestes:

Per acabar: El net de Joan Carles treballa a l'empresa Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC), on ha entrat gràcies als contactes del seu avi. Una empresa on el jove cobra al voltant de 6.000 euros al mes i faria una jornada completa, és a dir, vuit hores al dia. Destacar també que Froilán té una persona que s'encarrega de vigilar-lo les 24 hores al dia. Es tracta de Nicolás Murga, excoronel de l'Exèrcit de l'Aire i amic íntim del seu avi.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Telecinco